Aigle

7 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Aigle
Ai Malouine 2 Marine/blanc Regnstøvler Sko Svart Aigle
Aigle
Ai Malouine 2 Marine/blanc Regnstøvler Sko Svart Aigle
950,00 kr
36 / 39 / 40
Ai Fulfeel Mid Pt Check Regnstøvler Sko Multi/mønstret Aigle
Aigle
Ai Fulfeel Mid Pt Check Regnstøvler Sko Multi/mønstret Aigle
1.800,00 kr
37 / 41
Ai Eliosa Bottil Noir Regnstøvler Sko Svart Aigle
Aigle
Ai Eliosa Bottil Noir Regnstøvler Sko Svart Aigle
900,00 kr
35 / 36 / 39 / 41
Ai Lessfor Plus Marine/wave Regnstøvler Sko Blå Aigle
Aigle
Ai Lessfor Plus Marine/wave Regnstøvler Sko Blå Aigle
900,00 kr
36
Ai Malouine 2 Jaune/blanc Regnstøvler Sko Gul Aigle
Aigle
Ai Malouine 2 Jaune/blanc Regnstøvler Sko Gul Aigle
950,00 kr
36 / 37 / 38 / 40 / 41
Ai Fulfeel Mid Nori Regnstøvler Sko Brun Aigle
Aigle
Ai Fulfeel Mid Nori Regnstøvler Sko Brun Aigle
1.600,00 kr
37 / 38
Ai Malouine Marine/blanc Regnstøvler Sko Svart Aigle
Aigle
Ai Malouine Marine/blanc Regnstøvler Sko Svart Aigle
800,00 kr
36

Støvler og sko til utendørslivet

Aigle har med årene blitt en skikkelig gammel traver blant brands - uten at det behøver å være en dårlig ting! Spesialisten på gummistøvler daterer seg nemlig helt tilbake til 1853. Det var i Frankrike den emigrerte amerikaneren Hiram Hutchinson begynte å produsere støvlene sine. Først opptrådde de med navnet A L'Aigle, hvilket senere ble til slik vi kjenner det i dag; Aigle. Navnet er intet mindre enn en hyllest til det amerikanske nasjonal- og frihetssymbolet, ørnen. De vanntette støvlene var tiltrengt i datidens marked, da man på dette tidspunkt fremdeles arbeidet i mark og skog med treskoene, hvilket kunne bli en fuktig opplevelse. Med de nye støvlene kunne man for første gang holde føttene tørre gjennom en hel dag, hvilket resulterte i en rask suksess for Aigle. Senere ekspanderte de også med å produsere sko rettet mot sportsaktiviteter, og brandet er i dag å finne både i USA, Europa og Asia. 

Brandet har blitt en av pionerene, men med så mange år med erfaring har vist seg å være en fordel for det franske merket. De spesialiserer seg i håndlagde støvler av organisk materiale, som gir et sluttresultat som vil holde i flere sesonger fremover. Gummistøvlene skal derfor bestemt ikke utelukkes for det norske markedet, som tidvis kan kort og godt sies å være vått! Værmessige utfordringer skal likevel ikke stoppe oss fra å komme ut i naturen. Disse støvlene er derfor både praktiske og funksjonelle, men bevarer samtidig en god stil. Kvaliteten er dessuten i topp, og dermed bør det ikke oppstå noen bekymringer om hvorvidt de vil holde deg tørr ute i myr og skog.

Mer enn bare gummistøvler

Selv om Aigle er mest kjent for de robuste støvlene, byr merket også på klær og annet fottøy og utendørs produkter både til menn og kvinner. Felles for alle produkter er at de er designet til å være din beste venn så snart du beveger tåneglen utenfor dørstokken når det høljer ned. Skaffer du deg en modell med grovere såler, er du også sikrere på at du ikke seiler avgårde så snart det kommer et mikroskopisk tynt lag med frost på bakken. Her på Katoni har vi uansett forsøkt å gi deg de beste forutsetninger for å finne det perfekte paret Aigle støvler online. Vi har samlet utvalget fra de beste norske og utenlandske nettbutikkene. Dermed kan du sortere deg frem i utvalget, og stille inn søket etter gode priser, tilbud og de stedene hvor du har en høyest prosentvis besparelse på å kjøpe ditt nye støvelpar. Her er utvalget stort og vil passe for enhver smak! 

Har du allerede sikret deg noen flotte gummistøvler, men behøver å bli klar på resten av kroppen? Da bør du sjekke ut utvalget av Bergans sine flotte jakker av høy kvalitet. En god allværsjakke vil passe perfekt sammen med de funksjonelle støvlene og holde deg både tørr og varm ute i skogen eller på fjellet. Leter du etter en lettere regnjakke med mer feminint snitt til den regnfulle byturen eller til å bruke på vei til jobb, er det danske merket Rains en sikker vinner for kvinnen med god stil, som vil ha en regnjakke som gir god passform eller herren som vil ha en stilfull og tidløs regnjakke av god kvalitet. 

God shoppinglyst på nett - vi krysser fingre og tær for at du finner akkurat det du er ute etter for å gå høsten og ruskeværet i møte!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater