Anna Field

5 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farge
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Anna Field
Topp Jersey Flower
Anna Field
Topp Jersey Flower
160,00 kr
 
Topp Florial Fantasy
Anna Field
Topp Florial Fantasy
170,00 kr
 
Kjole Jersey Dress
Anna Field
Kjole Jersey Dress
272,00 kr
 
Kjole Med Omslagsutringning
Anna Field
Kjole Med Omslagsutringning
272,00 kr
 
Omslagskjole I Trikot
Anna Field
Omslagskjole I Trikot
292,00 kr
 

Anna field shoes and clothes on a purple background

Anna Field

Anna Field er et nytt merke på den skandinaviske motescenen og de har et stort utvalg av moteklær og sko til kvinner i alle aldre. Det tyske merket har klart å skape flere trendy kolleksjoner som fortsatt er i en overkommelig prisklasse.

Designen er enkel, men likevel med små detaljer som gjør dem interessante. Materialet er variert fra enkelt til mønstrete eller med trykk. Det gjør at Anna Fields kolleksjoner både er stilfulle og bidrar til mer oppsiktsvekkende og spraglete outfit. De ulike stilartene og den gode passformen gjør at klærne ser bra ut på både yngre jenter, middelaldrende kvinner og eldre damer.

Anna Field har antrekket til deg. Uansett om du trenger en behagelig sommerkjole, et elegant skjørt til jobben, et par vinterstøvler til snøslapset eller en pen topp til en kveld på byen. Merket finnes i online butikker over hele verden og vi forstår godt hvorfor!

Deilige, romantiske og stilige kjoler

På Katoni har vi et stort utvalg av Anna Field kjoler. Du finner lett en kjole til alle typer anledninger for rundt 300 kroner. Hopp i en vakker polyesterkjole til festen, ta på deg et par svarte nylonstrømper, et par høyhælte sko og et langt smykke. Når sofaen etterfølgende kaller er en jerseykjole fantastisk myk og lun å slenge seg i.

Skal du ut og handle litt eller ønsker en mere sporty look er det fint med et par kule joggesko til en bomullskjole. Kolleksjonene inneholder også strikkekjoler og er det noe som slår komboen strikket kjole, ullstrømpebukser og et par varme vinterstøvletter en kald januardag? Nei, vi tror ikke det. En perfekt måte å holde varmen på i kulden, samtidig som du er feminint og vakkert kledd.

Du finner også et utvalg av knelange kjoler. I utvalget er det virkelig mange fine kjoler å velge mellom til en billig penge og i alle stiler. Fra stilfulle og behagelige til vakre og romantiske outfits.

Billig fashion

Anna Field har klart å designe plagg som du med få endringer kan dresse både opp og ned. Du kan med andre ord finne et antrekk til alle formål i Anna Fields kolleksjoner. Du kan fiffe opp looken med smykker og et par Converse sko.

Her på Katoni har vi et stort utvalg, mye større enn du kan finne i fysiske butikker. Klærne finnes bare på nett, men det er heldigvis lett å både motta og returnere varene. Veldig ofte er frakt og retur gratis. Finn fine og billige moteklær- og sko her. Klær til en varm sommerkveld, en tur på byen, kveldskos på sofaen eller til det viktige møtet på jobben. Nyt turen i shoppinguniverset!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater