Banana Moon

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Banana Moon
-70%
Banana Moon Cali Triangle Bikini Top - White
Banana Moon
Banana Moon Cali Triangle Bikini Top - White
8,50 kr 29,00 kr
XXS / M

California møter Frankrike

Banana Moon er et badetøymerke som siden 1984 har laget flott og feminint beachwear til kvinner. 1984 var nemlig det året Daniel Flachaire, Véronique Flachaire og Bernard Donati møtte designeren Nat Maori for første gang. Det var også et treff mellom to kulturer; den californiske tilbakelente sommerkulturen og den franske, luksuriøse, elegante og stilrene kulturen. Dette treffet resulterte i Banana Moon som er som skapt til sommerglade og solelskede kvinner som ønsker badetøy og stilig design. Badetøy som både har god kvalitet og som får deg til å skille deg ut som den mest moteriktige jenta på stranda. Banana Moon er nemlig kjent for å ha et enormt utvalg med en bred palett av ulike farger og mønster. Slik appellerer merket til kvinner verden over. Ta en titt og se om det ikke er en bikini i utvalget som også passer perfekt til deg!   

Ikke en helt vanlig bikini

Merkets bikinier og badedrakter er helt i tiden og de har til og med også tenkt nøye på kvaliteten. Med en bikini fra Banana Moon får du nemlig mere enn bare en bikini. Denne tørker dobbelt så fort som andre, er ti ganger mer klorresistent og strandtøyet beskytter deg også med en UV-faktor på 50. Det er vel ikke dårlig? Utover det er materialene valgt ut med tanke på at badetøyet skal sitte behagelig og at du skal kunne bevege deg og være aktiv. Enten du nyter varme dager på stranda, i bakgården, under palmer i sydligere strøk, på båt eller hvor du velger å sole deg. Sommeren og sola kan bare komme!  

Se utvalget på Katoni

Banana Moon oser livsglede og feriestemning og vil du utstråle det samme har du kommet til rett sted. Katoni har mange fargerike plagg fra Banana Moon som garantert får fart på strandturen eller ferien. Sjekk også vårt utvalg av stilige slippers, da kan du få et fullstendig strandantrekk som sprudler av sommer. Bruk våre søkefunksjoner til å finne frem til akkurat det DU leter etter. God fornøyelse!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater