Billabong

5 produkter
Filtrer / SorteringHerreDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Billabong
Free Fall Vide Jeans Svart Billabong
Billabong
Free Fall Vide Jeans Svart Billabong
949,00 kr
28 / 30 / 32
Crayon Wave Ss T-shirts Short-sleeved Svart Billabong
Billabong
Crayon Wave Ss T-shirts Short-sleeved Svart Billabong
349,00 kr
S / M / L / XL
All Day Heritage Lb Badeshorts Marineblå Billabong
Billabong
All Day Heritage Lb Badeshorts Marineblå Billabong
449,00 kr
S / M / L
Warm Up Legging Leggings Multi/mønstret Billabong
Billabong
Warm Up Legging Leggings Multi/mønstret Billabong
549,00 kr
XS / S / M
My Cozy Zip Ulljakke Jakke Grå Billabong
Billabong
My Cozy Zip Ulljakke Jakke Grå Billabong
999,00 kr
XS / M / L / XL

Hey surfer dude!

Billabong er surferuniversets fashionmekka. Det surferinspirerte merket produserer kvalitetsklær til både menn og kvinner. Kolleksjonene er stappet med ulike plagg og alle med en laidback og idyllisk strandaroma over seg. Her kan du finne trendy klær fra Billabong til gode nettpriser og på salg. 

Det var på 1970-tallet det hele begynte med badeshorts til windsurfere. Bak designen sto Gordon og Rena Merchant og de visste akkurat hva det var bruk for. De hadde nemlig selv brukt oseaner av tid på australske strender med surfebrettet under armen - og føttene. Den australske Gold Coast satte derfor ikke unaturlig rammene for plaggene. Surferlivet er en skattekiste av inspirasjon. Noe som gjorde at det ikke var  vanskelig å skape stilige klær som passet til sol, strand og surfing. 

Bikini og shorts til sommerdagene

Billabong er naturligt nok særlig kjent for sin surferstil. Med en gang du ser det moteriktige og fargerike badetøyet er det ikke lange veien til drømmer om australske strender og alt som hører til. Kolleksjonene inneholder et hav (!) av ulike badeshorts og bikinier. Det er ingen tvil om at merket fokuserer på å designe klær med en laidback surferattitude.

Det er særlig strandklærne det settes søkelys på! Jentene kan kose seg med fine bikinier, badedrakter, topper og sommerkjoler fra Billabong. Gutta kan slenge seg i løssittende badeshorts, t-skjorter og gensere. Har du tenkt deg ut for et par drinker ved sjøen eller på stranda? Hopp i et skjørt, en topp med palmeprint og et par behagelige sandaler. Eller kanskje et par bomullshorts, en rutete skjorte og en cap fra Billabong? Da får du i alle fall en casual surferstil. Når kvelden nærmer seg og temperaturen blir noe kjøligere, da byr merket også på varme bomullsgensere eller jakker. Slik kan du holde surferstilen 100 prosent fra morgen til kveld. Merket har også laget vinterjakker noe som gjør at det ikke er noe problem å holde på looken selv i minusgrader.  

I samme surfer-kategori har vi også andre lekre merker. Sjekk for eksempel ut tøffe Quicksilver eller gå til vårt store utvalg av badetøy.

Finn Billabong på nett her

Er du en casual og aktiv person som også viser det gjennom klesstilen har du kommet til det rette merket. Eller vil du rett og slett bare ha en snert av surferstil og drømme deg vekk til hvite strender i Australia? Da er du også på rette plassen. Billabong vil nemlig alltid bli assosiert med surfing, bølger, sol, strand, kulhet og en laidback livsstil.

Katoni har fått på plass et lekkert utvalg av klær fra Billabong. Er det dameklær du er ute etter? ta en titt under kategoriene badetøy, topper og kjoler. Til herresiden er det et stort utvalg av shorts, t-skjorter og gensere. Bruk Katonis søkefunksjoner til å finne frem til akkurat det du ønsker. Du kan navigere mellom ulike prisnivå, størrelser, farger, salgsvarer, tilbud og mye mer. Vi ønsker deg god shopping! Kanskje er du heldig og finner noen flotte varer fra Billabong på salg?

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater