Burton Menswear London

2 produkter
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Burton Menswear London
Burton Menswear Skinny Suit Trousers In Black - Black
Burton Menswear
Burton Menswear Skinny Suit Trousers In Black - Black
30,00 kr
14 størrelser
-70%
Burton Menswear Big & Tall V Neck Jumper In Charcoal - Grey
Burton Menswear
Burton Menswear Big & Tall V Neck Jumper In Charcoal - Grey
6,00 kr 20,00 kr
3XL / 4XL

Pene klær gir selvtillitt

Som navnet avslører er Burton Menswear London et britisk klesmerke for menn. Skaperen av merket var Montague Burton og han var bare 18 år gammel da han begynte karrieren med å designe herreklær i 1903. Grunntanken var å produsere klær av høy kvalitet som skulle gi menn mere selvrespekt når det kom til stil og påkledning. 

Det hele begynte med skreddersydde dresser og det er fremdeles mulig å få tak i de stilige og klassiske dressene. I 1929 hadde Burton nesten 400 butikker og fabrikker. Samme år ble Burton Menswear London børsnoteret. I 1931 ble han slått til Sir Montague Burton og hedret for å fremme arbeidsmarkedrelasjoner og fred i verden. Han fikk gjennom årene stor anerkjennelse for å fremme kultur og utdannelse mellom folkeslag. I 1952 døde Sir Montague Burton og etterlot seg en merkevare som var den største multippel skreddervirsomheten i verden. 

Burton Menswear London og landslaget

I årene etter har Burton Menswear London klart å opprettholde sin anerkjennelse og merket har utviklet seg og lager nå også mange nye produkter. Arven lever videre og særlig i hjemlandet England er Burton Menswear London forsatt et av landets mest populære. I sportsarenaen gjør de seg også bemerket. Brandet har gjennom flere år vært leverandør til det engelske landslaget i fotball, blant annet da de vant VM i 1966. I 1999 ble Burton Menswear London gjort til offisiell leverandør til landslaget og sto for påkledningen til laget både i EM 2000 og til VM i 2002. 

Ung mote til hverdag og fest

Burton Menswear London har et bredt sortiment av trendy klær til ukedagene og helgens mere festlige utskeielser. Plaggene retter seg mot menn i alderen 18-30 år og klærne bærer preg av det moteriktige og ungdommelige. Det er åpenbart at merket får mye inspirasjon fra Londons gatemote. Det ser du veldig tydelig i kolleksjonene. 

Burton Menswear London har det meste, alt fra fine og klassiske skjorter til stilige og fargerike varianter med kunsteriske trykk. På Katoni kan du også få et stort utvalg av gensere, bukser og ytterklær. Er du kledd i Burton Menswear London, går du sjelden feil. Den tøffe og ungdommelige stilen gjør også at plaggene lett kan settes sammen med andre klær fra klesskapet og du kan kle deg i dem uansett hvilken anledning. 

Trenger du å utvide garderoben med noen nye og moteriktige klær og er du en mann som bryr seg om hvordan du kler deg og ser ut - da er du på rett plass. Katoni viser deg vei til nettets beste tilbud og vi guider deg lett og enkelt gjennom det store utvalget av klær fra Burton Menswear London.

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater