Camper

5 produkter
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Mest populære
Ditt valg:Camper
Wabi Slippers Tøfler Svart Camper
Camper
Wabi Slippers Tøfler Svart Camper
1.049,00 kr
41 / 42 / 44 / 45
Wabi Slippers Tøfler Grå Camper
Camper
Wabi Slippers Tøfler Grå Camper
1.049,00 kr
41 / 42 / 44 / 45
Wabi Slippers Tøfler Grønn Camper
Camper
Wabi Slippers Tøfler Grønn Camper
1.049,00 kr
41 / 42 / 44 / 45
Wabi Slippers Tøfler Blå Camper
Camper
Wabi Slippers Tøfler Blå Camper
1.049,00 kr
41 / 42 / 44 / 45
Wabi Slippers Tøfler Grønn Camper
Camper
Wabi Slippers Tøfler Grønn Camper
1.049,00 kr
41 / 42 / 44 / 45

En spansk familiesuksess 

Familietradisjoner og godt håndverk har alltid preget skoindustrien. Det er også tilfellet for familien Fluxa og deres skomerke Camper. Hos denne spanske familien kan skomakeryrket spores helt tilbake til 1877. Da var det bestefaren til dagens eiere som dro til England og tok slektens første symaskin med tilbake til solskinnsøya Mallorca. 

Etter at de hadde hatt skomakeryrket i familien i rundt 100 år, bestemte Lorenzo Fluxa seg for å grunnlegg et eget skofirma. Camper var offisielt født. Ønsket var å lage nyskapende sko, samtidig som de kunne bevare slektens stolte tradisjon. Slik ble det, og slik har det nå vært i mer enn 135 år. 

Supergode på føttene

Når det kommer til sko, så er det to ting som er veldig viktige. Det er at de skal være behagelige å ha på, og så skal de ha en god kvalitet. Det er viktig å ta vare på føttene sine, for de skal tross alt bære deg rundt resten av livet. Sko fra Camper er laget med denne respekten for føttene dine, og de har alle en form og en såle som tilpasser seg foten din og gir suveren støtte dag og kveld. 

Er du kvinne, bør du uten tvil ha et par ballerinasko i skapet. De passer til det meste, er enkle og fine, samt komfortable å ha på seg. De har vært en trendsko i noen år nå, og derfor finnes de nå i en rekke ulike varianter og farger. Siden ballerinaen er så behagelig å ha på, er det ingen problem å gå i dem hele dagen. De er også supre å ha med seg i vesken, som avlastning når de høye hælene blir akkurat litt for høye. Du får dem i modeller med pynt, utgaver med reim og selvsagt den helt klassiske uten noe som helst.

Merket sørger også for å ha kvalitetssko til menn. De har et stort utvalg, som spenner fra flip flops til varme dager på stranda, tøfler til hjemmekos og pensko. Som mann vil du ikke ha noen problemer med å finne sko fra Camper som sørger for velbehag uansett hva du skal. 

Sko til dressen som skiller seg ut

Et par sneakers i garderoben kommer man ikke utenom, enten du følger moten slavisk eller ei. Her har selvsagt også dette merket mye kjekt å komme med. De har sneakers både med høyt skaft, lavt skaft, ensfarget og i alle regnbuens farger og mønster. Enten du liker de mer klassisk eller trendy, så skal det litt til at du ikke finner noen. Og hvorfor ikke bruke dem sammen med et par chinos, så får du en preppy stil som kan passer både på lesesalen, jobben eller på fritiden. 

Skal du kle deg opp formelt, må du nesten alltid velge et par pensko. Noen ganger så virker det som alle sko i denne kategorien er like, eller i alle fall uten de store variasjonene. Hos Camper slipper de kreativiteten løs. Her får du finsko som ikke ligner på andre, eller hva sier du til en rød farge på hælen eller svarte sko med hvite såler? Vil du skille deg litt ut i stive miljøer, vet du altså hvor du finner ditt neste skopar som vil passe supert til dressen.

Finn sko fra Camper på salg

Å investere i fottøy kan enkelte ganger være en dyr fornøyelse, i alle fall føles det gjerne slik når du drar kortet. Men når du har hatt skoene i flere år og de er like fine, så er det altså ikke så dyrt likevel. Bare husk å velge sko du liker godt og som "er" deg, og samtidig har en god kvalitet. Selv om sko kan være dyre, så er det også alltid en sjanse for at selv de mest kostbare skoene kan kjøpes til en lavere pris. Bruk våre flotte søkefiltre og finn alle sko som er på salg, eller de du prosentvis sparer mest på å klikke hjem akkurat nå. 

Leter du etter sko som i utgangspunktet er i lavpris-kategorien, kan du gå rett til utvalget fra Pier One. Bruk filtrene våre, og få frem alt fra størrelse og farger til gratis frakt. Å shoppe på nett har aldri vært enklere! 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater