Coster Copenhagen

2 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Coster Copenhagen
Strikkevarer
Coster Copenhagen
Strikkevarer
2.239,00 kr
M
Leggins
Coster Copenhagen
Leggins
2.559,00 kr
32

Coster Copenhagen - nordisk eleganse med et moderne touch

Coster Copenhagen er enda et dansk merke som skaper vakkert og anvendelig tøy til den moderne kvinnen. Kjoler, bukser og bluser i klassiske snitt og med flotte mønster. Her finner ut noe for enhver smak - og til og med til svært gode priser. Coster Copenhagen sikrer nemliget eksklusivt look til en god pris. Akkurat noe for deg som kan like en rå og feminin stil. 

Coster Copenhagen sine kolleksjoner er skapt slik at man har uttallige muligheter for å kombinere klærne. Ved å sette sammen ulike deler slik du selv ønsker, kan du skape et unikt look som speiler din personlighet. Tøyet har enkle snitt med et klassisk look, som kombinerer flotte mønstre og print. Dette gir deg den ultimate nordiske stilen. Er dette noe for deg vil vi også anbefale å ta en titt på utvalget fra brandet SAND. Her er prisene noe høyere, men vi må si kvaliteten følger virkelig med! 

Inspirasjon fra naturen

Designer Pia Coster er den som står bak brandet, og har skapt en stil som kan omtales som moderne, feminin og eksklusiv. Hun sier selv hun finner inspirasjon i naturen og havet, og det er ofte flotte detaljer å finne i hennes kreasjoner. Detaljene sikrer et unikt uttrykk i hvert enkelt plagg, i tillegg til å skape et hav av kombinasjonsmuligheter. Her setter kun din egen fantasi grensene. Velger du for eksempel et av brandets unike bluser med print, kan du fordelaktig sette det sammen både med dine favorittjeans til hverdag, såvel som noen elegante chinos til kveldens festligheter. 

Coster Copenhagen holder til nord for København, og Pia Coster bruker som nevnt naturen i dette område som utgangspunkt for sine flotte design. Farger fra vann, sand og skogene finner veien over på hennes plagg, og dette spiller vakkert sammen med klærnes enkle snitt. Når årets vintergarderobe skal på plass vil du finne mange myke og flotte cardigans oi kolleksjonene - perfekte til å både holde deg varm og gi et klassisk look. Det naturlige og nordiske er en rød tråd gjennom alle kolleksjonene, og gir tydelig gjenklang i de fine strikkede blusene, men også i mange andre av brandets plagg.

Salg med et hav av ulike plagg 

Coster Copenhagen skaper klær passende for både hverdag og fest. Et par bukser fra Coster Copenhagen er et eksklusivt alternativ til et par jeans og i kombinasjon med en fin cardigan kan du skape en hverdagslig stil som både er elegant og rå. Med klær fra dette brandet kan du skape en enkel look som kan brukes i flere forskjellige sammenhenger. En kjole fra kolleksjonene kan dresses ekstra opp hvis du skal på fest, eller bare brukes som en vakker hverdagskjole. Det er altså ingen tvil om at plagg fra dette merket er en god investering. Du kan nå finne en hel haug av Coster Copenhagen på tilbud her på siden. Bruk søkefilteret som viser salgsvarer, og se de mange forskjellige plaggene til en god pris. 

Mønstrene og den enkle stilen passer til mange begivenheter, og kan puste liv i enhver garderobe. En av de finne toppene fra kolleksjonen kan gi deg en rå look, og kombinert med et par mørke bukser er du helt klar for en kveld på byen. Og kombinerer du toppen med et fint skjørt, kan du uten problemer gå direkte fra jobben til en hyggelig kveld med venninnene - uten å måtte hjemom for å skifte først. Skjørtene fra Coster Copenhagen har et klassisk snitt som passer perfekt til både en dag på kontoret og til hyggelige kvelder på restaurant. Klær fra dette merket gjør deg klar til å nyte enhver anledning på velkledd vis. Du finner utvalget her på Katoni - og det uten å gjøre et stort innhugg i budsjettet. Vi ønsker deg en god shoppingdag på nett!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater