Dickies

2 produkter
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Dickies
Jogger Shorts
Dickies
Jogger Shorts
546,95 kr
XS / M
Trousers
Dickies
Trousers
778,00 kr
31 / 34

Fra workwear til streetwear

Dickies het i starten "Williamson Dickie Manufacturing Company". Det lange navnet ble forkortet og merket er i dag bare kjent som Dickies. Den amerikanske bedriften ligger i Forth Worth i staten Texas og så dagens lys i 1922. Dickies var egentlig produsenter av arbeidsklær til sjåfører, snekkere og andre håndverksrelaterte bransjer. Under 2. verdenskrig laget de også millioner av uniformer til USAs væpnede styrker. Etter krigen gikk de over til å lage klær til sivilbefolkiningen.

Mot slutten av 1950-tallet så de ut over de amerikanske grensene, og utvidet markedet. Nå fikk både det europeiske markedet såvel som Midt-Østen stifte bekjentskap med merket. Nå selges klærne over alt i USA og i store deler av verden, fra Canada, Brasil og Russland til Tyskland og Frankrike med flere. Dickies lager fremdeles arbeidsplagg, men har også utvidet til å produsere blant annet streetwear. Det har gitt dem en stor stjerne hos blant annet unge skatere. Steetwear-delen er faktisk blitt en stor del av merkets image.

Rått og moderne

Dickies produkter er enkelt fortalt inndelt i to deler. Workwear og Streetwear. Workwear-kolleksjonene er klær som lages til ulike bransjer på arbeidsmarkedet. Blant annet transportbransjen, restaurantbransjen og store deler av byggebransjen. Klærne er naturlig nok praktiske og skreddersydd til de ulike bransjenes krav og bruk. Alt laget i slitesterke materialer, som gjør at de kan tåle å både bli brukt og vasket ofte.

Dickies streetwear er en annen historie. Det er moderne plagg, men fremdeles laget i solide og rå materialer. På Katoni er det streetwear-utvalget som er godt tilstede. Klærne har en høy stjerne blant skatere og andre sub-kulturer, og du vil ofte se at merket er sponsor til proffe skateboardere i USA og andre land.

Dickies streetwear har en appell til unge moderne menn som liker klær som både er kule og behagelige. Er du mann og liker streetwear da kan du bruke klærne fra dette merket både til fest og hverdags.

På Katoni finner du også et variert utvalg av t-skjorter, hettegensere, sweatshirts, chinos og shorts som er tro mot den amerikanske streetwear-kulturen. Dickies' skjorter i et kraftig rutemønstret stoff er ellers et signaturplagg. De såkalte tømmerhogger-skjortene er populære både i USA og Norge. Skjortene er elsket av hipstere såvel som ekte tømmerhoggere. Er du interessert i streetwear som holder lenge både i kvalitet og stil, kommer du ikke utenom dette merket. På Katoni er det et stort utvalg og du kan også finne gode tilbude på klær fra Dickies.

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater