FAQ om Katoni

 

1. Hva er Katoni?

Katoni.no er en shoppingportal som samler mote fra norske og utenlandske nettbutikker. Katoni samler produktene enkelt på en side, men kjøpet er alltid mellom selgeren av produktet og kjøperen. 

Katoni fokuserer på rask og enkel teknologi for å gi kunden en god opplevelse på nett. Siden tilbyr søkemuligheter som gjør det enkelt å finne ønsket produkt. Du har også mulighet for å finne inspirasjon, nye trender, tips og triks fra Katonis blogg.

 

2. Fra hvilke nettbutikker samler Katoni produkter I Norge?

I Norge samarbeider Katoni med mange forskjellige samarbeidspartnere. Både store nettbutikker, men også mindre.

 

3. Er prisen den samme på Katoni.no som hos nettbutikkene klærne kommer fra?

Ja, prisen er den samme hos Katoni som hos de andre nettbutikkene. Katoni selger ikke mote, men samler den på en side. Det gir deg som kunde mulighet for å sammenligne priser og utvalg mellom de forskjellige nettbutikkene. Salget er alltid mellom den individuelle nettbutikken og deg.

 

4. Hvilke fordeler kan jeg få ved å starte shoppingen min hos Katoni.no?

Katoni.no samler mote fra et stort utvalg av nettbutikker og tilbyr derfor en større mengde varer enn andre sider gjør. Du har tilgang til et stort utvalg av varer og kan sortere og søke spesifikt etter produkter. Du har blant annet mulighet for å søke etter priser, farger, merker, salg eller om produktet har gratis frakt. Du finner også inspirasjon til trender på Katonis moteblogg.

 

5. Viser dere varer på salg eller med redusert pris?

Ja, det gjør vi! Katoni.no samler også nedsatte varer og gjør det enkelt for deg å finne dem. Derfor finner du mange klær og sko på tilbud hos Katoni.no. Du har også mulighet for å søke etter ”salg” eller ”spar mest” for å gjøre det beste kjøpet og spare mest mulig på din shopping.

 

6. Er Katoni.no et norsk selskap?

Katoni ApS er et dansk selskap som holder til I Aarhus. Firmaet ble startet i 2014 på det danske marked og ble etterfulgt av Katoni.no som ble lansert i 2016. Katoni har i 2017 også utvidet til Finland. Katoni har nå 9 ansatte fra Danmark, Finland og Norge. For mere informasjon er du alltid velkommen til å kontakte CEO Steen Christensen på +45 42 83 41 39.

 

7. Hvem star bak Katoni.no?

Katoni ApS er et dansk startupfirma som ble grunnlagt I 2014. Selskapet er en del av det danske spillutviklingsfirma, Kiloo Group som står bak en av de mest nedlastede mobilspill noensinne, Subway Surfers. Ideen bak Katoni kommer fra Kiloo Gründerne Jacob og Simon Møller og deres venn, Steen Christensen. Steen er I dag CEO hos Katoni.

 

8. Jeg er interessert I å få produkter fra min nettbutikk vist på Katoni.no. Hva gjør jeg?

Katoni tilbyr en unik samling av klær og sko fra forskjellige nettbutikker. Både store merker, men også produkter fra mindre butikker. Vi forhandler jevnlig med nye potensielle nettbutikker og mulige samarbeidspartnere.

Vi ønsker å tilby en ansvarlig og kundeorientert side og derfor ønsker vi at alle våre samarbeidspartnere deler de samme verdiene som oss. For mere informasjon er du velkommen til å kontakte CEO Steen +45 42 83 41 39.

 

9. Jeg har et spørsmål rundt et samarbeid med Katonis moteblogg. Hvem kan jeg kontakte?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss med nye ideer eller feedback. Send en mail til hello@katoni.no.

 

10. Katoni.no er en dansk shoppingportal. Hvor lang tid tar levering til Norge?

Katoni.no samler mote fra mange forskjellige nettbutikker. Det er derfor individuelt hvor lang tid leveringen tar. Husk derfor alltid å sjekke med nettbutikken du bestiller fra.

 

11. Katoni.no er en dansk shoppingportal. Hva koster levering og må jeg betale toll?

Katoni.no samler mote fra mange forskjellige nettbutikker. Sjekk derfor med den individuelle nettbutikken om du må betale for levering og om butikken sender fra utlandet.

 

12. Er det forskjell på Katoni I de forskjellige landene?

Ja, det er forskjellige partnere og nettbutikker knyttet til Katoni I hvert land. Du finner oversikt over hvilke merker som blir solgt i Norge på Katoni.no.

 

13. Hva gjør Katoni.no til en sikker netthandelside?

Katoni tilbyr en ansvarlig og kundeorientert side. Vi forventer at våre samarbeidssider deler våre verdier og jobber for å sikre sikker og enkel netthandel.

 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Kategori
   • Størrelse
    • Farge
     • Merke
      • Pris
      • Bare salg
      • Bare gratis frakt
      • Bare gratis retur
      Annuller
      Se alle resultater