Geox

5 produkter
Filtrer / SorteringHerreDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Geox
U Spherica Sneakers Svart Geox
Geox
U Spherica Sneakers Svart Geox
1.269,00 kr
7 størrelser
D Annytah Ballerinasko Ballerinaer Hvit Geox
Geox
D Annytah Ballerinasko Ballerinaer Hvit Geox
1.199,00 kr
6 størrelser
U Pantelleria A Sneakers Marineblå Geox
Geox
U Pantelleria A Sneakers Marineblå Geox
1.199,00 kr
44
D Annytah Moc A Mokasiner Lave Sko Brun Geox
Geox
D Annytah Moc A Mokasiner Lave Sko Brun Geox
1.269,00 kr
37
D Bleyze H Høye Støvletter Svart Geox
Geox
D Bleyze H Høye Støvletter Svart Geox
1.949,00 kr
36 / 37 / 38 / 39 / 40

Skoene som skjemmer bort føttene dine 

Geox har en veldig god tanke bak skodesignet sitt. Nemlig å lage sko som er gode å ha på, og hvor føttene både kan puste og få luft tilført uansett temperatur. De har også gjort mange av skoene vanntette, og dermed trenger du ikke være bekymret om regnet høljer ned morgen som kveld. Geox selges i dag i mer enn 100 land, og er et respektert skomerke verden over. Begynnelsen startet i 1995, da Mario Polegato grunnla selskapet. Navnet kommer fra det greske ordet Geo som betyr jord, og bokstaven X som står for teknologi. Har du ikke hørt om merket før, så tenker vi her på Katoni at det fint kan sammenlignes med kvaliteten til Ecco fra Danmark. 

Sko du kan bruke i all slags vær

Geox setter sin ære i å tenke nytt og nyskapende, både innen design og teknologi. Alt skal være med på å sørge for en sko som puster, er vanntett, behagelig å ha på og som varer. Blant annet har de tatt patent på en spesiell membran, som tar til seg og får vekk svette uten at vannet trenger gjennom. Grunnen til det, er at membranens mikroporer er mindre enn vanndråper, slik at de ikke kan trenge inn. Til gjengjeld er de større enn vanndampsmolekyler, og dette gjør at føttene kan puste. Slik unngår du at føttene dine blir opphetet, at de tilpasser seg temperaturen, fjerner innvendig fukt og skaper et sunt miljø for føttene. De holdes varme og tørre når det er vinter, og motsvarende kjølige og tørre når det er sommer. 

Bruk gjerne disse komfortable skoene med praktisk yttertøy, for eksempel fra svenske Peak Performance. Da er du godt rustet til å møte all slags vær året rundt. 

Komfortabel kvalitet

Nå har vi fortalt mye om alt det som er fornuftig og teknologisk fantastisk med sko fra Geox. Nå er det på tide å snakke litt om design. For selv om skoene er ultrapraktiske, så har de også i designprosessen tenkt på utseende. Det er både vakkert og trendy til fingerspissene. Alle sko er laget i kvalitetsskinn, og kommer i mange modeller og farger til både menn og kvinner. Du vil også i sortimentet finne sneakers, støvletter, sandaler, joggesko, pumps og pensko fra Geox. Også her har de tenkt på komforten, da de blant annet har klart å lage smarte høye hæler som har en kraftig og robust hæl slik at du ikke snubler så lett og holder balansen godt. Vil du heller ha en hæl som ser ut som en strek, så sjekker du bare utvalget hos Peter Kaiser. Han lager både vakre og enkle sko. 

Enten du er dame eller herre, så er det vel verdt å sjekke ut utvalget fra dette stilfulle og smarte merket. Du vil se at det er mye å velge blant. Trenger du et par pensko til julebordet eller andre fester, praktiske sko til å gå turer med og som tåler norsk regnvær, så finner du et godt utvalg av sko fra Geox her.  Her på Katoni er det også gode tilbud og salg hele året, så bare bruk søkefiltrene våre for å få frem alle kupp. Føttene dine fortjener å ha det optimalt, og det kan dette merket sørge for!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater