Kawasaki sko

4 produkter
Filtrer / SorteringHerreDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Kawasaki
Canvas Sneakers
Kawasaki
Canvas Sneakers
399,00 kr
6 størrelser
Zapatilla Golden Road
Kawasaki
Zapatilla Golden Road
399,00 kr
36 / 37 / 38 / 40
Basic Sneakers
Kawasaki
Basic Sneakers
399,00 kr
39
Sneakers
Kawasaki
Sneakers
399,00 kr
10 størrelser

Sneakers eller motorsykkel? 

Noen vil automatisk forbinde brandet Kawasaki med noe ganske annet enn sko, nemlig med store, flotte motorsykler og motorer fra Japan. Men det er også sko. Og om vi selv kan få si det: noen ganske stilige sko! Kawasaki Footwear er langt fra et japansk merke, da dette nemlig er intet annet enn et merke fra våre nærmeste naboer i sør; Danmark! Tro det eller ei, så er det Danmarks mest solgte sko! 

Selv om skoen først de siste år har fått en skikkelig peak her til lands, strekker faktisk historien om Kawasaki Footwear seg helt tilbake til 1972. Det startet med en sportssko på 70-tallet, og senere gikk de all inn for 80-tallets diskosko. 90-tallet bød på turskoen, og i dag er det en behagelig og fin tøysko som skriker retro feeling. Kanskje Kawasaki Footwear har hatt en ganske mye større innvirkning på Skandinavias sneakerstrend enn hva man skulle trodd? 

Europeisk produsert og naturlige kvaliteter 

Kawasaki Footwear sin produksjon foregår alltid innenfor Europas grenser, og brandet er opptatt av å fremstille sko i materialer som kommer fra naturens side. Her er det altså ikke så mye å si imot den etiske fremstillingen av skoene. Stilen er enkel, og de danske anene kommer nok her til kjenne gjennom den karakteristiske skandinaviske minimalismen vi kjenner så godt - og absolutt er fans av! 

Skoene er enkle og tidløse, og kan derfor kombineres i uttallige stilarter. Her har du rike muligheter for å både få noen kule, komfortable sko som enkelt kan kombineres med din unike, personlige stil - de går jo så og si sammen med alt. Dine favorittjeans, en kul blomstrete skjorte eller grafiske t-shirt. Sleng over en baggy blazer, og du er klar for hva det måtte være; studiedagen, arbeidsdagen, fridagen ute på handlerunde i byen eller ute med venner og venninner. Du vil ose av vårlig stil i de lette, gode tøyskoene, uansett om du er kvinne eller mann, og det lette stoffet vil garantert sikre for at du ikke får svette, inneklemte føtter i løpet av dagen. 

Stort utvalg av Kawasaki Footwear online 

Her på Katoni vil du finne på de klassiske, velkjente Kawasaki-modellene, men også sko fra brandets limited edition-kolleksjoner. Den ultimate klassikeren er utvilsomt den hvite, lave Kawasaki-skoen, og uansett om du er gutt eller jente, vil den gi deg en stil med snert av cool retro. De fargerike modellene passer derimot perfekt til deg som vil tilføre litt ekstra oppmerksomhet rundt føttene, og som tør å kombinere farger på kryss og tvers. 

Bruk våre søkefiltere for å sortere deg frem i jungelen av sko. De kan stilles inn slik at du raskt finner frem til spesifikke brands, modeller, farger og størrelser, og vi vil gi deg en oversikt over alle de beste norske og utenlandske nettbutikkene sitt utvalg. Sorter ut fra om du enten leter spesifikt etter Kawasaki, tøysko eller din favorittfarge. Du kan også stille inn filteret for å få frem kun ting på salg akkurat nå, slik at du også har mulighet for å finne den beste pris, og dine nye favorittsneakers til en fantastisk pris! 

Vi ønsker deg en herlig shoppingdag på nett! 

 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater