Lette jakker

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
Mest populære
Clara Jacket Sommerjakke Tynn Jakke Creme Morris Lady
Morris Lady
Clara Jacket Sommerjakke Tynn Jakke Creme Morris Lady
3.499,00 kr
40

En lett jakke til sommer, vår og høst

Vårjakke, sommerjakke, overgangsjakke. Kjært barn har mange navn, og alle dekker over den lette jakken vi bruker fra sent på våren og inn i høstmånedene. Her på Katoni har vi samlet lette jakker, som vi har valgt å kalle det noen kan tenke på som sommerjakker, slik at du enkelt og raskt kan finne frem til jakken som skal holde deg varm i de kjølige norske sommernettene.

Bruk sorteringsmulighetene dersom du er på jakt etter en bestemt farge, et spesielt merke eller størrelse, og søk blant de mange kule og lette jakkene. Vi har alltid mange tilbud til deg, så hold øye med salget.

Bredt utvalg av sommerjakker

De lette jakkene til varmere årstider er ofte korte, og selvsagt ikke så tunge. Men det er mer eller mindre det eneste som er felles for alle jakkene i denne kategorien. Du finner alle slags farger og materialer, fra de fineste vevde til mer sporty nylonutgaver. Det eneste du kan være sikker på, er at her finner du noe uansett smak. 

Kanskje liker du mest en rå stil på jakkene til dagene som ikke er så kalde? I så fall er det ikke noe i veien for å ta med skinnjakken inn i de varmeste månedene. Sverger du heller til dongeri? Eller leter du kanskje etter en lang sommerjakke? Hvis det er tilfellet, ta en kikk på våre mange trenchcoats

Fra sporty til retro

Det er spesielt to kule jakker til menn når det er sommer. Det er bomberjakken som de fleste merkene har sin variant av, og så er det den amerikanske collegejakken. Begge jakkene oser retro look, og duoen passer perfekt til det norske sommerværet, enten du skal på hagefest, festival eller bare rusle en tur en litt kald sommerkveld. 

Adidas og Nikes sporty jakker er også populære til mannen som har en behagelig hverdagsstil og liker sneakers.

Klassiske og mønstrete jakker til sommeren

Korte sommerjakker til kvinner er et sikkert valg. Den klassiske varianten i vevd kvalitet og quiltede utgaver gir stilen din en parisisk snert, mens de spraglete utgavene gir deg masse attitude og tilfører stilen en egen letthet. Velger du en armygrønn jakke til sommeren, får du en grunge-attitude og en stil som alle legger merke til. Bomberjakker til kvinner er for øvrig også sjelden feil.

Her på Katoni håper vi uansett at du vil finne akkurat det du er på jakt etter. Utvalget bør i alle fall være ganske omfattende, da vi samler de beste nettbutikkene fra både inn- og utland, og viser deg hele sortimentet her på Katoni. Dermed kan du også innstille søket slik at du kun får opp nettbutikker med gratis frakt, hvis det er noe du er på jakt etter. Du kan også få frem alle jakker og andre plagg som er på tilbud. Grunnlaget er med andre ord godt for en fremragende shoppingdag på nett - akkurat det vi ønsker du får! 

 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater