Ullkåper og ullfrakker

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
Mest populære
Vidahlia Wool Coat-noos
Vila
Vidahlia Wool Coat-noos
599,00 kr
 

Stort utvalg på nett av kåper og frakker i ull

Skal ditt neste innkjøp være en flott ullfrakk? På Katoni finner du et veldig stort utvalg av herlige og varme jakker, frakker og kåper fra mange merker som passer enhver lommebok. Her på siden har vi samlet de aller beste norske og utenlandske nettbutikkene, og det sikrer deg et variert utvalg av flotte ytterklær.

En ullfrakk er perfekt til vinteren. Enten du er mann eller kvinne, får en slik frakk deg stilfullt gjennom den kalde tiden. Du kan også sortere blant de mange ullfrakkene slik at du bare får frem de som stemmer overens med dine krav til størrelse, farge eller merke. Vi gjør det vi kan for å gi deg en god handleopplevelse, og vi håper at du finner ullfrakken du leter etter.

En grei kjøreregel når det kommer til en kåpe eller en frakk, er: pass på passformen. Er du lav, og ønsker å fremstå som høyere, bør ikke frakken være for lang. Ønsker du å fremheve hoftepartiet, kan det være en fordel å gå for en med innsnevring i livet eller for en modell med et lekkert belte til. Det viktigste er kanskje at du selv følger det komfortabel og tilpass i plagget - det er jo nemlig et plagg du kommer til å bruke mye når kulden banker på døra. 

Skulle kulden være ekstra bitende, husk også å helgardere deg godt med hva du har under. Noen varme vinterstøvler vil med garanti føre deg trygt over snø og is, og ser bra ut på både kvinner og menn sammen med den tidløse frakken. Til den moteriktige herren mener vi hos Katoni det aldri er feil med en lys jeans i vintermørket, og til henne går det aldri galt med noen tykke, gode ullstrømpebukser under skjørtet. Har gradestokken bikket minus 5? Vi hakker litt tenner, men forsøke å sikre oss litt varme med noe deilig superundertøy fra Kari Traa! 

En tykk og god ullfrakk eller ullkåpe varmer godt, og vi kan samtidig ikke nekte for at dette plagget kan å suge til seg fuktighet om det skulle begynne å snø eller regnet. Husk derfor paraplyen i veska til de lengste turene ut!

Et tidløst valg

Du er aldri umoderne dersom garderoben din er fylt med tidløse klassikere. Det behøver ikke være vanskeligere enn en par tøffe jeans, en t-skjorte i god kvalitet og et par lekre skinnstøvletter. Og så topper du det hele med en ullfrakk eller en ullkåpe av god kvalitet. Stilen er veldig enkel, og passer til begge kjønn. En ullfrakk eller en kåpe i ull er en klassiker, som passer til en minimalistisk stil som passer godt til norske vintere. Enten du leter etter en enkel eller fargerik modell, vil et kjøp følge og varme deg i mange, mange år.

En svart ullfrakk eller ullkåpe er et sikkert valg, og vil alltid redde en vinterstil. En gråmelert variant er et populært valg for kvinner og menn. En mann vil gjerne kombinere den med lys denim, en hvit t-skjorte og et par lave herresko. Til jenter er en slik frakk også perfekt til denim, kanskje med et par fargerike pumps til. Liker du derimot å slå til med farger, så er en rød ullfrakk eller kåpe et lekkert valg for de som ikke er redde for å vise igjen på gata.

Hungrer du etter siste skrik fra motebildet, vil vi anbefale en kamelfarget ullkåpe eller i en lys og beige nyanse. Med en lysere farge enn svart og grått, vil du friske litt opp i vintermørket, samtidig som fargen ikke er for skrikende. Vi tror derfor kamelfarger eller karamelltonene - kjært barn mange navn - kommer til å være et innslag vi kommer til å se i mange år fremover. Dermed er du også sikker på at siste skrik ikke er en jakke du kun får lyst til å bruke én sesong.

Stikkord for å gjøre en kåpe eller frakk mer trendy, ligger dermed i tilbehøret. Invester i en frakk eller kåpe med en farge som gjør plagget allsidig og passende til alle dine favorittbukser og -skjørt. Pimp opp helheten med herlige sjal og skjerf. Alt etter hvor lav temperaturen er, kan du dermed gå for et tykt, deilig ullskjerf tullet rundt halsen og liggende over jakken. Er det mer mildt, gå for et flott i silke og med spreke mønster og farger. Her er det nesten umulig å gjøre feil kombinasjoner - så lenge den riktige frakken er på plass og sitter bra! 

Tilbud på kåper og frakker

Det er mange valg, og uansett hva du lander på får du et klassisk, vakkert og anvendelig ytterplagg som du vil elske i mange år. Du har også klassiske merker å velge fra. Enten du går for litt luksus og design fra Bruuns Bazaar, Hugo Boss og Tiger of Sweden eller velger mindre kostbare merker som Vila, Gestuz og Bertoni. Alle merkene har lekre ullfrakker og ullkåper, så det er bare å starte jakten.

På Katoni har vi alltid mange varer på salg, og frakker og kåper er intet unntak. Så hvis du bare vil oppdatere garderoben uten å blakke deg helt, så kan du finne en ny ullkåpe eller ullfrakk blant de mange tilbudene her på siden. Still inn filterene etter hva du er på jakt etter, og god shoppinglyst på nett!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater