Ullfrakker til damer

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
Mest populære
Vidahlia Wool Coat-noos
Vila
Vidahlia Wool Coat-noos
599,00 kr
 

Finn ullkåper til dame på nett

En ullkåpe til dame er et klassisk og stilrent valg. Ullkåpen er et naturlig valg når vinterfrakken skal handles. Den lette og varme kåpen passer også godt som overgangsjakke i det norske vårværet. Denne typen ullfrakker til damer er laget i et lett materiale, og er ikke så varme som vinterversjonene. Uansett hvilken type ullfrakk, farge og merke du leter etter så finner du et stort utvalg av ullfraker til kvinner her på Katoni. 

Vi har samlet noen av de beste nettbutikkene fra inn- og utland, og vårt utvalg av frakker er derfor bredt og variert. Her finner du rett og slett noe for enhver smak. Hvis du vet hvilken størrelse, farge eller merke du leter etter, gjør våre mange sorteringsvalg det enkelt for deg å finne den rette ullfrakken til dame uten for mye besvær. Vårt mål er å gi deg en god handleopplevelse, og vi håper selvsagt at du finner den perfekte ullfrakken!

Kul i kulden med ull

Ullfrakken skjermer deg godt mot kulden, og det skader jo ikke heller at du ser trendy ut. Ullfrakkene til damer kommer i mange varianter. Fra tettsittende modeller med knapper, til mer vide utgaver med knyting i livet og også som oversize frakker med glidelås. Alle er vakre vinterfrakker, og uansett hvilken type du velger går du vinteren stilfullt i møte.

Her hos Katoni er vi veldig glade i frakker med oversize-stil. På en kald dag er den perfekt til skinny jeans og ankelstøvletter. Er kulden ekstra påfallende, passer det nemlig også supert å lure noen ekstra lag under den trendy frakken. En nøytral, tynn ullgenser eller superundertøy, samt en mer stilfull skjorte eller langermet bluse over, er en perfekt kombinasjon! Kamelfrakken av kamelull i beige og brune nyanser har stadig vært en viktig faktor i motebildet de siste årene. Særlig populær har ullfrakken til kvinner vært, og den passer perfekt til en minimalistisk og skandinavisk stil. Vil du heller ha litt farge i den grå vintertiden, er ullfrakken til kvinner også etterspurt i farger som blått og rødt. Og så må vi ikke glemme den svarte ullfrakken til damer. Den vil aldri feile i å gi looken din et moderne touch

Ull redder våren

Vårmotens store tendens er den rosa ullfrakken. Den lette dameullfrakken egner seg godt til det norske vårværet, og fargepaletten spenner fra sart rosa til prinsesserosa og skrikende neonrosa. Så du har mange valg om du vil gå for den ultrasøte og feminine veien.

Ullfrakken til damer i lys rosa gir en feminin kontrast til en nedtonet look. En neonrosa utgave av en lang ullfrakk med knyting i livet er et fint pust til et denimblått outfit. Kle deg i et par boyfriend jeans i blått, skjorte og pumps og du har en lekker look sterkt inspirert av verdens gatemote-dronninger. En pastellrosa ullfrakk er også et fin supplement til en vårlook med bare bein. Har du tatt på deg en svart kjole med en genser over, gir en svak rosafarget ullfrakk både varme og en liten twist til stilen din.

Blir knallrosa litt for vågalt for deg, så gå for en dameullfrakk i sart rosa. Frakken gir stadig litt liv til en stilren look som kan bestå av et hvitt skjørt, en grå strikkegenser og et par svarte pumps med ankelreim. Kjente merker som Ganni, Noa Noa og Selected Femme har alle et godt utvalg av ullfrakker til kvinner i fine farger.

Passer det deg bedre med den litt rocka stilen, finn en flott frakk som er mer inspirert av trenchcoaten. Forskjellen her er ofte at en vanlig trenchcoat er tynnere enn en frakk, men det er fullt mulig å finne plagg som sammenblander disse to stilene. En trenchcoat-inspirert ullfrakk i beige eller grått, med knytting i livet, vil umulig slå feil en kveld sent i februar, når kulden enda biter godt i lufta. Kombiner denne frakken med et svart skjørt og en fin skjorte, eller kanskje en uformell kjole. Disse kombinasjonene vil være perfekte til en uformell date, kino med jentene eller et kafébesøk. 

Salg på ullfrakker til kvinner

Ullfrakken er et så klassisk valg, at den aldri vil bli umoderne. Det betyr også at du fint kan velge en modell fra en tidligere sesong, og ikke føle deg utdatert i klesveien. Så det er en god idé å se litt ekstra på våre mange ullfrakker til damer på salg.

På Katoni finner du alltid mange varer på tilbud. Du kan hele tiden bruke filteret og få vist alle frakker som er på tilbud og salg nå. Du kan også gå etter plagg du får størst prosentvis avslag på. Det er med andre ord mange sjanser til å finne en ullfrakk til dame til en billig penge.

Håper du finner det du er på jakt etter. Og uansett hva valget faller på, ønsker vi deg en herlig shoppingdag på nett! 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater