Jeanskjoler

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
Mest populære
Vibista Denim Dress-noos
Vila
Vibista Denim Dress-noos
499,00 kr
 

Finn din nye denimkjole på nett

Det blir aldri feil med denim! Heller ikke denimkjolen kommer du utenom, dersom garderoben din skal inneholde alle essensielle denimplagg. En dongerikjole betyr ikke nødvendigvis C&W og ville vesten-stemning. Det kommer helt an på tilbehøret. Vi har samlet alle typer jeanskjoler her, og det gir deg muligheten til å finne akkurat kjolen du leter etter.

Gjør våren denimfin med jeanskjolen

Denimkjolen er multi-funksjonell. Faktisk kan du style den til stort sett alt i hverdagen. Den litt løse jeanskjolen fungerer kanskje aller best med et par lekre svarte eller brune støvletter, og med en favorittveske over armen blir det et sommerlig outfit. Er du på jakt etter skjortekjolen, så kan du få en vaskeekte cowgirl-stil med å ta på et par boots eller ekte cowboystøvletter og et rått belte rundt livet. En stil som er veldig anvendelig til ukens fleste dager. Er det fremdeles kaldt, ta på en par svarte strømpebukser og en oversize stripete strikkegenser.

Ønsker du heller å bruke jeanskjolen til en mer feststemt anledning, bytt ut boots med et par fine ballerinaer og et belte med gulldetaljer. Våger du, er denimkjolen også perfekt til knehøye støvletter i semsket skinn. Vi lover at stilen vil medføre beundrende blikk fra andre fashionistaer!

Kjøp denimkjolen her

Vårt brede utvalg av denim kjoler til damer har noe for enhver smak. Enten du leter etter skjortekjoler, oversizekjoler eller en fin a-formet i denim finner du alt her. Sortimentet av merker er også like bredt. Vi har både G-Star og Mads Nørgaard denim kjoler, samt et utall av andre flotte merker. Vi har gjort det enkelt for deg å sortere i utvalget, slik at du bare får vist jeanskjolene du er mest interessert i. Bruk filtrene. De vil gjøre shoppingen enkel og oversiktlig.

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater