Strikkekjoler

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
Mest populære
Objindra 3/4 Knit Dress Apb
Object Collectors Item
Objindra 3/4 Knit Dress Apb
239,00 kr
 

Finn den rette strikkekjolen på nett

Er du henne som alltid foretrekker en god strømpebukse og en behagelig kjole, fremfor tighte jeans og skjorter? Begge varianter er utvilsomt flott og utviser en god stil hvis plaggene sitter som de skal, men det er kanskje enighet om at strikkekjolen som er den mest behagelige varianten? Strikkekjolen er uansett et must for deg som elsker kjoler, både til hverdag og fest. Hos oss finner du et stort utvalg av strikkekjoler fra mange ulike merker i flotte farger og modeller. Vi har samlet noen av de beste nettbutikkene fra inn- og utland for å kunne gi deg et bredt utvalg, og vi gjør alt vi kan for at shoppingen skal bli så lett og oversiktlig som mulig. Bruk sorteringsmulighetene og finn strikkekjolen du mangler.

Er du på jakt etter tilbud, bruk filtrene til å sortere i det store utvalget og finn strikkekjoler til damer på salg. Ta en kikk i vårt sortiment av strikkekjoler fra Vila, Esprit, Noa Noa, Inwear og Vero Moda, bare for å nevne noen få merker.

Strikkekjolen som holder deg varm

Strikkekjolen er ikke bare ideell den dagen du vil både ta deg godt ut, men samtidig ha det behagelig. Er den av riktig materiale vil den også holde deg god og varm på en kald dag. Kjolene finnes i ull, blandingsmaterialer som inkluderer ull, alpakka, merino og mange andre varianter. Sammen med en tykkere strømpebukse vil du nok ikke fryse, enten du er på vei til et møte, til jobb eller studier. Et perfekt look til de kalde høst- og vintermåneden. Og varme plagg vet vi i Norge jo er helt elementært i løpet av den kalde årstiden. 

En ensfarget strikkekjole gir deg dessuten perfekte muligheter for å styles. Velg en nøytral farge, som lysegrå, svart eller brun, og sprit opp antrekket med herlig tilbehør. Tilbehøret kan jo også tilføre både litt ekstra varme, samt gjøre antrekkets helhet unikt for akkurat deg. Tynnere sjal i silke eller bomull til høstmånedene, eller tynne ullskjerf med flotte mønstre og farger. Spriter du det hele opp med noen flotte smykker og armbånd, vil du nok ikke gå ubemerket hen. Er du mye utendørs fra avtale til avtale i løpet av dagen, hvorfor ikke kombinere antrekket med en retro og vågal poncho? Liker du det litt mer klassisk, er den tidløse ullkåpen en sikker vinner på enhver kald dag. Hva med en svart strikkekjole og en flott rutete kåpe? Dette er i alle fall en sikker vinner hos oss kvinner her på Katoni-kontoret. 

Finn billige strikkekjoler på nett

Utvalget i strikkekjoler her på Katoni er enormt, og du finner som nevnt en rekke flotte merker. Det fine med strikkekjolene, er at de også passer til en rekke ulike sko og støvletter. Har snøen lagt seg, gå for høye støvletter med fôr, og du vil være sikker på å både være tørr og varm på føttene. Høye støvletter ser dessuten helt smashing ut sammen med en strikkekjole med den helt perfekte lengden for din høyde. 

Har ikke vinteren helt banket på døren, men du skal ut i herlig, solfylt høstvær? Kombiner strikkekjolen med noen lave pensko i brunt eller svart skinn og med snøring. Da har du også et flott, nedtonet antrekk passende både for sen høst og tidlig vår. 

Leter du enda etter den perfekte strikkekjolen til neste sesong? Fortvil ikke. Her på Katoni kan du bruke våre praktiske søkefiltere for å få frem et enormt utvalg fra nettbutikker både i Norge og utenlands. Er du ute etter spesifikke farger, størrelser eller merker, kan du innstille søkefeltet deretter. Du kan også velge å kun få frem plagg som er på tilbud, nettbutikker som tilbyr gratis frakt eller de stedene hvor du får en høyest prosentvis besparelse på shoppingen. Vi håper det vil føre til at du om noen dager vil motta det perfekte plagget på ditt lokale postkontor, slik at du går høsten i møte på en flott og stilfull måte med en superbehagelig strikkekjole. 

Har det allerede blitt isende kaldt hjemme hos deg, er jo det beste at du ikke behøver å bevege deg ut av døren for å gjøre unna shoppingen. Med det gjenstår det bare å ønske deg en god shoppingdag på nett! 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater