A-formede skjørt

2 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
-
Pris
Mest populære
-30%
Adelaine Skirt
Stand
Adelaine Skirt
2.099,30 kr 2.999,00 kr
 
-30%
Fit And Flare Skirt
Filippa K
Fit And Flare Skirt
909,30 kr 1.299,00 kr
 

Mange populære a-formede skjørt

Skjørt er skjønne og feminine. Og så passer de like godt sommer som vinter, til bare ben som til strømpebukser. Dette gjelder naturligvis også for det a-formede skjørtet, som har slått an hos moteinteresserte kvinner. Særlig ser du a-formede modeller om høsten. Skjørtet har en passform som kler de fleste kvinner, da det fremhever midjen samtidig som det skjuler eventuelle brede hofter og lår. Søker du en bestemt farge, størrelse eller merke kan du bruke sorteringsmulighetene her på Katoni. Slik finner du enkelt frem til din favorittmodell!

Mini-varianten

Enten du har lyst til å kle deg i et kort skjørt en sommerdag eller bruke det som en del av vinterstilen med strømpebukser, er et a-formet skjørt et lekkert valg. Den korte utgaven går også under navnet skater skjørt, da den struttende og korte fasongen minner om skjørtet til en skøyteprinsesse. Velger du et svart a-formet skjørt og tar på et par grove strømpebukser, en lekker oversize strikkegenser og en varm lue, er du lekkert kledd til en kald vinterdag. Når sommeren står for døren, er et mønstret skjørt perfekt dersom du kombinerer det med en casual hvit t-skjorte og et par lekre lyse sommersandaler. Skal du ut på kvelden, så kan du matche det svarte a-formede skjørtet med en silkebluse og høye hæler. En veldig enkel, men ikke en desto mindre lekker festlook til lyse sommernetter såvel som koselige vinterkvelder.

Ekte fashionista

Det volumniøse a-formede skjørtet kommer i alle lengder, men særlig den medium lange utgaven er populær. Lengden går til kneet, og er derfor mest kledelig med et par høye hæler, med mindre du fra naturens side er velsignet med ultralange og tynne ben! Vil du gjerne vise deg fra en fashionista-aktig side, er det et a-formet skjørt i medium lengde du skal gå for. Eller så kan du bruke en lys variant med en cropped topp og sandaler til, og du er klar for en sommerkveld med reker og avkjølt hvitvin. Du vil være moderne uansett hvilken storby du befinner deg i.

Finn ditt nye a-formede skjørt på nett

Et a-formet skjørt finner du selvsagt på Katoni. Både det korte og det lange, mini eller maxi, i stilig svart og hvitt såvel som i fargerikt og i metalliske fager. Enten du trenger skjørtet til vinterens lag-på-lag-look eller som en del av et lett sommeroutfit, er den a-formede skjønnheten perfekt. Her på siden finner du mange skjørt på salg, og benytter du deg av våre filtre går søket etter det perfekte a-skjørtet kjapt. Finn det flatterende skjørtet på nett fra merker som Vero Moda, Noa Noa og Ganni og du er klar for dagen på stilfullt vis.

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater