Sports BH

5 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
-
Pris
Mest populære
As Other Padded Bralette Bh Beige Chantelle
Chantelle
As Other Padded Bralette Bh Beige Chantelle
490,00 kr
XL/XXL
As Other Padded Bralette Bh Svart Chantelle
Chantelle
As Other Padded Bralette Bh Svart Chantelle
490,00 kr
XL/XXL
Iggy Up Bh Rød Hunkemöller
Hunkemöller
Iggy Up Bh Rød Hunkemöller
459,00 kr
27 størrelser
Marilee Pd Ll Bh Hunkemöller
Hunkemöller
Marilee Pd Ll Bh Hunkemöller
479,00 kr
36 størrelser
Delta Bra Bh Grå Varley
Varley
Delta Bra Bh Grå Varley
699,00 kr
XS / S / M / XL

Kan du klare deg uten en sports-BH?

Enten vi snakker om en runde på tredemølla på treningssentret, en tur i skogen lett joggende eller en hel jobbehelg i hagen så er sports BH-en en nødvendighet du ikke kan klare deg uten. Det er bare noen småting du må være oppmerksom på, hvis ikke blir den mer til plage enn glede. Velg rett størrelse og rett BH. Trenger du en sports BH for lange løpeturer, er det smart å gå for en kraftig BH med brede stropper, fast eller fôret skål og ekstra vidde på ryggpartiet. Trenger du derimot en til yoga eller pilates, så kan du nøye deg med en mer enkel utformet versjon med smale stropper og en mer estetisk rygg med brytninger. Let i vårt sortiment på Katoni og klikk hjem akkurat den type sports BH-er som passer deg og det du trenger den til. 


Bruk den til mer enn sport

Vi vet jo at BH-en skal være noe praktisk som skal fungere, men det trenger jo ikke være det samme som å gjemme den helt vekk. Bruk for eksempel en sports-BH i en knallfarge av type sjokkrosa eller en som har et kult trykk, og sett den sammen med en oversize t-skjorte der BH-ens stropper vises i utringningen. For å gjøre det ekstra stilig, så kan du velge samme farge på sneakersene. Slik har du kreert et helstøpt antrekk. Så bare fordi du er sporty, trenger du ikke si farvel til alt som heter eleganse og trender. 
 
Hele poenget med en sports BH er at den skal gi maks støtte til barmen. Det kan i så tilfelle være en god plan å gå for en BH uten spiler eller bøyler, og som sitter godt rundt kroppen. Det gir den mest komfortable og beste treningskomforten du kan ha, og ingenting vil falle ut selv om du står på hodet. Skal vi si noe godt om et spesielt merke, så vil vi trekke frem Triumph. Et merke som har lang erfaring og er suveren til å designe gode og behagelige sports BH-er. Finn frem til dette eller andre merker ved å bruke sorteringsmulighetene vi har laget. 
 

Finn din nye sports-BH på Katoni

På Katoni har vi fått på plass et vakkert utvalg av ulike typer sports-BHer. Enten du har stort frontparti eller et mindre vil du oppdage mye kjekt her. Er du litt i tvil om hvilken størrelse du har? Bestill flere varianter hjem og prøv dem før du tar beslutningen. Bruk vårt filter "gratis retur", så slipper du å ha ekstra utgifter på returneringen. Dermed kan du heller bruke tiden på å bestille varer hjem rett fra sofaen, uten at en vennlig ekspeditør henger over deg med gode råd. 

Har du tenkt over hva du mangler? Ta en kikk rundt på siden vår, så kan vi på Katoni nesten garantere deg at du vil finne noe hjertet ditt vil banke litt ekstra for. Lykke til! 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater