le coq sportif

4 produkter
Filtrer / SorteringHerreDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:le coq sportif
Svart Le Coq Sportif Escrimilla Sko
le coq sportif
Svart Le Coq Sportif Escrimilla Sko
1.100,00 kr
44 / 45
Hvit Le Coq Sportif Escrimilla Sneakers
le coq sportif
Hvit Le Coq Sportif Escrimilla Sneakers
1.100,00 kr
44 / 45
Svart Le Coq Sportif Esprit Sko
le coq sportif
Svart Le Coq Sportif Esprit Sko
1.100,00 kr
38 / 42 / 43
Grå Le Coq Sportif Escrimilla Sko
le coq sportif
Grå Le Coq Sportif Escrimilla Sko
999,00 kr
36 / 37 / 39 / 40 / 41

Sporty sko, klær og utstyr

Dette motemerke-eventyret begynte i 1882 i byen Romilly-sur-Seine, som er en del av Champagne-regionen i Frankrike. Her hadde en mann ved navn Emile Camuset en liten butikk hvor han lagde sportsklær. Dette var altså den spede fødselen til sportsklesmerket Le Coq Sportif, som 130 år senere hadde vokst seg til et av verdens mest prestsjefylte merker og som ble verdenskjent for sine klær, sko og utstyr til sport. Le Coq Sportif betyder "hanesport”"på fransk, og derfor er det jo ikke helt ulogisk at logoen ble en hane. Den representerer også stoltheten over alt arbeidet som ligger bak utviklingen av klær fra Le Coq Sportif. Etter hvert har merket både utviklet og sponset klær til mange profesjonelle idrettsutøvere innen ulike grener. Blant annet til alle de franske OL-utøverne samt proffer innen fotball, tennis og rugby. 

I 1929 kom Le Coq med sin første sykkeltrøye, og de var offisiell sponsor av Tour de France i 1951. Etter det har de i perioder samarbeidet med det klassiske sykkelrittet. De har også vært hovedsponsor for flere ulike fotballag, fra engelske Everton F.C og de italienske VM-vinnerne fra 1982 samt Argentinas VM-lag i 1986, som vant gull med den ikke helt ukjente fotballspilleren Maradona på topp. Le Coq Sportif er langt fra det eneste merket med tette allianser til sportsverden. For eksempel har tennisspilleren Bjørn Borg skapt seg en karriere på sportslige klær. 

Ekte, moderne og tidløst 

Le Coq har over 130 års erfaring i å produsere sportsklær og sporty sko. Det har vært mange utfordringer underveis, men det har også gitt dem inspirasjon. De har beholdt sin unike og ekte stil, og alt som kommer fra dem bærer preg av å ha et enkelt og klassisk utseende fra dag en. Og det er jo også endel av merkets filosofi. Likevel, de ser seg ikke bare tilbake og kopierer det gamle. De har også klær og sko som viser en hverdagslig, trendy og sporty stil i alle sine kolleksjoner. På Katoni har vi et kult utvalg av sko fra Le Coq Sportif, t-skjorter og sweatshirts. Så du er garantert å være korrekt kledd, både på og utenfor idrettsarenaen. Ved hjelp av våre mange søkefilter guider vi deg kjapt gjennom vårt sortiment, og hjelper deg til å finne frem til flotte varer, som for eksempel kule sneakers til en billig penge.

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater