Marc Jacobs

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Marc Jacobs
-47%
Frakk
Marc Jacobs
Frakk
14.042,00 kr 26.494,00 kr
US 6 / US 10

Marc Jacobs sko

Marc Jacobs er et amerikansk merke skapt av mannen med samme navn. Vi kan påstå at han har revolusjonert motebildet i flere omganger, vært et ledende ikon hos motehuset Louis Vuitton, skapt fantastiske parfymer og mye, mye mer! Det er ikke uten grunn at han ofte omtales som et motegeni. Du finner selvfølgelig et flott utvalg av Marc Jacobs her hos Katoni. Vi har samlet et herlig utvalg av andre amerikanske brands, og er det akkurat dette du er på jakt etter, kan du med fordel også sjekke ut merker som DKNY og Guess.

Leken eleganse

Hos dette merket finner du ikke bare ett enkelt uttrykk. Motehuset Marc Jacobs er nemlig ikke redd for å utvikle estetikk og søke nye og annerledes inspirasjonskilder. Uansett tema for kolleksjonene kan du være sikker på at den velkjente Jacobske kombinasjonen av lekenhet og eleganse alltid er på plass! Den var å finne i brandets grunge-periode, og kan heller ikke overses når Jacobs eksperimenterer med blomster eller 50-talsstil. Og selv om merket ofte kikker tilbake til trender, klarer de likevel å skape innovative design som alltid tilfører motebildet noe nytt. 

Foruten trendy og idérike plagg, finner du også et herlig utvalg av sko. Alt fra elegante støvler, sommerlige sandaler og fine ballerinasko finnes i kolleksjonene. Leter du etter et par sko som er et litt billigere alternativ til de eksklusive Marc Jacobs skoene, kan du ta en titt i vårt store skoutvalg - her vil du med garanti finne et par som passer din stil! 

Find Marc Jacobs hos Katoni

Her hos Katoni har vi samlet et flott utvalg fra Marc Jacobs. Bruk våre søkefiltre til å navigere i produktutvalget, slik at du enkelt og greoit finner dine kommende favoritter. Du kan også bli presentert for produkter på salg i filtrene, så det er muligheter for å gjøre gode kupp. Vi ønsker deg en god shoppingdag på nett!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater