mint&berry

5 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farge
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:mint&berry
Velurkjole
mint&berry
Velurkjole
409,00 kr
 
Kjole Med Fløyelsbånd
mint&berry
Kjole Med Fløyelsbånd
377,00 kr
 
Topp Plumetti Sleeves Jumper
mint&berry
Topp Plumetti Sleeves Jumper
273,00 kr
 
Genser Med Cut Out
mint&berry
Genser Med Cut Out
272,00 kr
 
Kjole Med Broderi
mint&berry
Kjole Med Broderi
407,00 kr
 

Mint&Berry fra Berlin

Mint&Berry er et ganske så nytt merke på motescenen. De startet i Berlin i 2010, og satser på kolleksjoner som har et ungt og herlig design. Enn så lenge lager de bare klær for det kvinnelige kjønn. I 2011 teamet Mint&Berry opp med den tyskeide nettbutikk-giganten Zalando og begynte der med eksklusive varer tiltenkt det tyske, nederlandske og franske markedet. Etter det har de utvidet salgsgrunnen, og nå finnes merket blant annet her via Katoni. 

Sko med stil

De kommer stadig med nyheter. I 2015 var det tid for den første skokolleksjonen fra Mint&Berry. Dermed er det klart at du kan kle deg fra hode til tå i design fra dette veldig jentete og vakre universet. Stilen er ikke til å ta feil av. Dette er perfekt for deg som leter etter kvinnelige detaljer, vintage-lignende kjoler med god vidde, loafers med dusker og plisséskjørt. Det er lett å skape sin helt egen stil bare ved å mikse ulike design fra dette merket, og da lever du opp til merkets filosofi med å bli "inspiring and personal". Du får en unik sjansen til å skape din egen stil, for eksempel ved å ta på deg et vakkert a-formet skørt, polkadot-skjorter eller skjorter med feminine mønster. Alt du trenger er å finne hos Mint&Berry. Og du kan bestandig se frem til en vakker og personlig vri på det hele.

Retro så det rekker

Alle plagg og sko fra Mint&Berry har en tydelig strategi. Retro er ordet som oftest kommer opp når en ser kolleksjonene. De har tatt til seg tendenser fra 1960-, 1970- og 1980-tallet, med alt fra polaroidbilder og striper til høye liv. Miks stiler fra de ulike tiårene med noe fra dagens mote. Velg et av 1960-talls skjørtene og bruk det sammen med en fin dameskjorte og et par klassiske pumps. Da har du et 100 prosent kontor-stil. Denne vintage-glade stilen finner dagens sjefdesigner Carolina på urbane livsstils- og loppemarked. Hun elsker å lete i gamle esker og stativ for å finne en gammel skatt som kan bli en ny hit. Hun har blant annet sagt: "I love to browse through old garments in order to discover new trends". Slik pustes det nytt fashion-liv i plagg en trodde var begravet for alltid. Har du et yndlingsplagg fra svunne tider? Kanskje finner du noe lignende her hos Katoni? Sjekk vårt utvalg av Mint&Berry på nett med en gang!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater