Mjus

6 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Mjus
-28%
Tapasita
Mjus
Tapasita
999,00 kr 1.399,00 kr
6 størrelser
-26%
Platiuan
Mjus
Platiuan
1.099,00 kr 1.499,00 kr
36 / 37 / 38 / 39 / 40
Miami
Mjus
Miami
1.399,00 kr
36 / 37
-26%
Platiuan
Mjus
Platiuan
1.099,00 kr 1.499,00 kr
36 / 37 / 38 / 39 / 40
Miami
Mjus
Miami
1.399,00 kr
35 / 38 / 40
Tapasita
Mjus
Tapasita
1.399,00 kr
6 størrelser

MJUS for damer og herrer

I 1972 så dette italienske merket dagens lys. Det ble startet av Piero Oliosi, sammen med sine barn i Ollip-gruppen. Etter hvert utviklet Ollip-gruppen seg enda mer, og i 2007 startet og tilføyde de sitt andre merke: MJUS. Dette merket er sko til både kvinner og menn.

Italiensk eleganse

Kjøper du sko herfra, kan du velge fra et stort sortiment. Menn og kvinner vil finne alt fra typiske trendy sneakers og loafers til støvletter. Alle er påført et stempel som oser ekthet og kvalitet, nemlig "Made In Italy".

Visjonen er den samme for dette merket som for resten av Ollip-gruppen, nemlig å lage vakre, moderne og komfortable sko av høy kvalitet. Skoene fra MJUS designes alle som en i Italia, og produseres så på ulike steder i Europa. De har alltid søkelyset på materialer, finesse og kvalitet.

Merkets grunnverdier vises i alle kolleksjonene, enten det er til damer eller herrer og folkene bak har alltid følgende verdier i bakhodet: utfordrende, casual, elegant, fremtidsrettet og umiddelbar. Derfor er det også et markant og karakteristisk design som setter sitt preg på alle sko fra MJUS. Her er det nemlig ikke bare sko i flott skinn, men også sko med flotte detaljer eller printet tekstur. Hovedvekten er likevel lagt på å ha en klassisk stil, og det ser du tydeligst på fargevalg og skoens snitt. Da fottøyet er veldig klassisk, er det smart å bruke dem med elegante klær fra merker som InWear og Matinique.

Shop italiensk på Katoni!

Hos Katoni kan du velge og vrake i et stort og flott sortiment av sko fra italienske Mjus på nett til både kvinner og menn. Damer kan velge i modeller som passer til alle ukens dager og alle anledninger. Bruk gjerne et par flotte ballerinasko med dyreprint til jeans for en hverdagsstil, eller til et blyantskjørt når du skal ut på byen. Herreutvalget er like variert, så enten du trenger sko til dressen eller dongeribuksa finner du det du trenger her.

Velg klassiske ankelboots i skinn som et bærende element i garderoben. Et slikt par holder i mange sesonger, og så kan de brukes til både denim eller chinos i ukedagene, og de kan også passe til et par fine dressbukser på jobb eller til en øl etter arbeid. Ta turen videre inn her på Katoni, og du vil hurtig finne det du mangler. Bruk gjerne et eller flere av våre søkefilter, så blir det lettere å få oversikten. Vi ønsker deg en god netthandel!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater