Morgan

3 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Morgan
Topp Med Blonde
Morgan
Topp Med Blonde
530,00 kr
 
Kjole Med Volanger
Morgan
Kjole Med Volanger
466,00 kr
 
-50%
Morgan Tie Detail Utility Dress In Beige - Beige
Morgan
Morgan Tie Detail Utility Dress In Beige - Beige
33,00 kr 66,00 kr
6 størrelser

Morgan

Morgan er et motemerke fra Frankrike, og det ble startet så langt tilbake som i 1947. De begynte som et undertøysmerke, men har vokst seg større og har i dag en lang rekke ulike plekre lagg til kvinner som vil være feminine. Bikinier og badedrakter utgjør én del av utvalget, men du finner også kjoler, skjørt, denim og overdeler hos dette svært omfattende merket.

Fra basisvarer til fransk eleganse

Deres fortid som undertøysmerke er ikke vanskelig å legge merke til i designet hos de andre plaggene. De har alle et kvinnelig og forførende uttrykk. Tar du på deg en tettsittende kjole og en vakker topp med blonder fra dette merket, så vil du føle deg ekstra fin og kvinnelig. Har du til et par flotte festsko, er du kledd og klar i en glamorøs stil som vil passe uansett festens tema. Leter du etter flotte basisplagg, trenger du heller ikke lete mer. For de har også dette, og da plagg som sørger for komfort og velbehag. Det kan du se på deres langermete og myke bluser samt alle de vide og komfortable t-skjortene. Så de makter å ha både en vågal stil såvel som en mer behagelig anlagt look. Uansett hva du går for, vil du være kledd i fransk eleganse på måten bare de klarer. Enten du velger en vågal eller mer behagelig stil, vil du føle deg vakker, kvinnelig og chic på samme tid i plagg fra Morgan.

Førførende behagelig

Her på siden vil du finne alt du trenger for å kle deg feminint og behagelig. Enten du vil bare gå for en forførende og sexy stil, eller bare finne kjekke basisplagg som ikke strammer. Eller så vil du gjerne mikse disse to, og det er fullt mulig i Morgans verden. Så får du klær som passer både til deg og ikke minst festen eller andre store anledninger du skal delta i. Det er altså mye å velge mellom i kleskolleksjonene fra franskmennene, så det burde ikke være vanskelig å finne noe vakkert her. Bruk gjerne også søkefiltrene våre, slik at du kan innsnevre jakten på alt fra størrelser til pris og farge. God shopping!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater