Nudie Jeans

3 produkter
Filtrer / SorteringHerreDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Nudie Jeans
Skinny Lin Black Habit
Nudie Jeans
Skinny Lin Black Habit
389,00 kr
 
Kalle Duck Jacket
Nudie Jeans
Kalle Duck Jacket
4.858,02 kr
S / M / L
Erik Parka
Nudie Jeans
Erik Parka
6.396,18 kr
S / M / L

Nudie Jeans fra söta bror

Nudie Jeans er som de fleste kanskje allerede vet, et merke fra Sverige. De har hovedsete i Gøteborg. De så dagens lys i 2001, og kvinnen bak var Marie Erixon. Hun kom med mye erfaring i bagasjen, blant annet har hun vært ansatt hos denimkjempen Lee. Med en slik bakgrunn har hun laget et denimmerke som har spesialisert seg i rå og forvaskete jeans - og de gjør det veldig bra! I dag blir klær fra Nudie solgt i mer enn 20 land. De har også tatt skrittet videre og utvidet fra å bare lage jeans. Så nå får du også skjorter, gensere og t-skjorter fra Nudie.

Den nakne sannheten

Det er ingen tvil om at Nudie elsker og lever for jeans. Merkets filosofi sier jo det hele: "The Naked Truth About Denim” er nettopp at denim blir vakrere og vakrere, og får mer karakter og attitude etter hvert som plaggene brukes. Vi har vel alle vært der, hvor et par denimjeans blir nesten som et ekstra lag med hud og former seg etter kroppen din. Så på den måten blir ikke to par denimjeans fra dette merket likt. Når de lager klær i et rått denimstoff, så sørger altså merket for at du får sjansen til å bruke klærne slik at de blir unike og ditt eget. Via bruk av nyskapende og miljøvennilige metoder, sørger merket for at dine jeans har en lang levetid. Du kan forme dem år etter år, og ta dem med på alle dine spennende eventyr.

Shop Nudie Jeans på Katoni

Her på siden gir vi deg et stort sortiment fra dette kule svenske merket. Du får plagg både til damer og herrer. Til kvinnen er det et spesielt godt utvalg av jeans, som selvsagt har både skinny og bootcut-modellene. De kommer også i mange varianter både når det gjelder vasketype og farge. Herrene kan glede seg over vel så mange tøffe plagg. Selvsagt fete jeans, men også hverdagsskjorter, stripete gensere og myke t-skjorter. Det gode utvalget betyr at du aldri mangler noe uansett hva du skal, dersom du har Nudie i garderoben. Så enten du skal se Premier League på en pub, jobbe eller dra på hytta er du aldri uten valgmuligheter når du går for dette svenske merket. Sjekk ut våre søkefilter, og gjør ditt neste kjøp kjapt og enkelt. God shopping!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater