Peak Performance

1 produkt
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Mest populære
Ditt valg:Peak Performance
Arc J Parkas Jakke Svart Peak Performance
Peak Performance
Arc J Parkas Jakke Svart Peak Performance
8.009,00 kr
S / M

Peak Performance fra Sverige

Peak Performance er et merke fra Sverige, og det ble startet i den svenske fjell- og skibyen Åre i 1986. Ikke overraskende ble det grunnlagt av fire skiglade mennesker, da Åre er skibyen fremfor noen i Sverige. Stefan Engström, Peter Blom, Christer Mårtensson og Jonas Ottoson bidro med hver sin skibakgrunn til merket, blant annet som profesjonell utøver og sjefredaktør på et skiblad. Sånn fikk de det beste ut av alle, da de fire bidro med hver sin ekspertise og personlig lidenskap for den alpine livsstil. Peak Performance har dermed en solid bakgrunn, og i dag er det satt stor pris på av alle naturelskere enten de er amatører eller profesjonelle. Felles er at alle er glad i naturen.

Både til fjells og i byen

Grunnleggerne startet med å endre på alt de selv var misfornøyd med. De hadde brukt mange skiklær på 1980-tallet, og langt fra alt fungerte etter deres behov. Ut fra dette ble kongstanken følgende for merket: Å lage et enkelt, kult og funksjonelt design, tilpasset alle behov en har i kaldt vintervær og som samtidig ser bra ut når en suser ned løypene. Filosofien er stadig med det svenske merket, men på grunn av en voldsom økning i etterspørsel og en stigende popularitet hos mange har de også begynte å lage andre typer klær. Disse hverdagsklærne retter seg mot en bred gruppe, men som alle er aktive folk som liker å oppholde seg utendørs. I dag kan du dessuten også få tak i vinterklær som dunjakker og luer som ikke bare er til bruk til fjells, men som passer like godt i bymiljø. Peak Performance sørger for å ha et bredt utvalg, og det gir gehør hos en stor rekke folk som liker å være i bevegelse, uansett aldersgruppe og kjønn.

Shop Peak Performance på Katoni

Kan du heller ikke få nok av høyt tempo og mengder av frisk luft? Da er dette merket i din gate. Her på siden har vi satt sammen et gigantisk utvalg fra svenskene, så enten du søker en varm vinterjakke i en herlig farge, en komfortabel og myk hettegenser eller bare en t-skjorte som puster så er alt på plass her. Vårt beste råd er at du bruker søkefiltrene våre, slik at du lett får oversikten over de mange tøffe modellene som finnes. Så finner du alt du leter etter kjapt, samt at vi også har mange plagg på salg.

Med lune dunjakker og vester, skjorter som tåler vask etter vask og tykke gensere kan Katoni by på et bredt sortiment fra dette merkets mest populære plagg. Du har nå sjansen til å få en god oversikt over alle varene fra Peak Performance, og det finnes ingen bortforklaringer for ikke å være klar til vinterens kuldegrader. Ytterjakken må bare være klar på knaggen når Kong Vinter banker på døra. Peak Performances utvalg av t-skjorter er enkelt designet, så hvorfor ikke vurdere å bare gå for en eller to elleville farger av typen knallrosa eller oransje? Det vil i alle fall lyse opp i snøen!

I jakke-kategorien er det mye å velge mellom. Du kan jo vurdere å skille deg ut fra den blå og svarte massen, og velge en signalrød variant? Med flotte vintersko til, så er du mer enn klar for en runde i snøen med eller uten ski på beina. Her kan vi på Katoni hjelpe deg med god kvalitet og stort utvalg. Enten du ser etter noe spesielt, eller bare vil ha fete vintersko som varmer, som de dyre fra Camel Camel Active Ontario eller varianter fra Blackstone eller Mustang. Katoni har alle merkene du trenger for å få et strålende og aktivt liv som krever gode og solide sko!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater