Pepe Jeans

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Pepe Jeans
-70%
Pepe Jeans Crop Top - Navy/ecru Stripe
Pepe Jeans
Pepe Jeans Crop Top - Navy/ecru Stripe
6,00 kr 20,00 kr
XS / S / M / L

Pepe Jeans

Det britiske merket Pepe Jeans så dagens lys i 1973. Det ble grunnlagt av de tre kenyanske brødrene Nitin, Arun og Milan Shah, midt i the swingin' 70s i London. Trioen hadde en idé om å lage et britisk jeansmerke med mye attitude, som både inneholdt det rebelske og det mer avslappede som hippiebevegelsen sto for. Flere tiår senere er Pepe Jeans fremdeles på markedet, og er ennå leverandører av velsittende dongeribukser. Det har naturlig nok kommet til en modell eller tre siden starten, og de har også utvidet sortimentet med sko, overdeler og mye mer. Merket står for klær og sko til både herrer og damer, og varemerket er et laidback uttrykk.

Jeans, jeans og litt til

Deres sagnomsuste jeans er merkets ledestjerne. De lager et bredt utvalg, hvor du finner alt fra vide herremodeller i en slitt og lys vask til mørke skinny jeans og blå bootcut til kvinner. Merket har også fått plass til en lang rekke andre plagg og fottøy. I skokategorien finner du ikke uventet tøffe sneakers til menn og søte sommersandaler til jentene. Klærne i damekolleksjonen har en hovedvekt på kjoler med blomstermønster, lette skjørt og kule t-skjorter. Herrene kan boltre seg i alt fra komfortable boxere til t-skjorter og trykk og skjorter til hverdagsbruk.

Shop på nett hos Katoni

Høres miksen av ung energi og en hverdagslig avslappet stil som noe du kan trives med? Da er du kommet på rett plass. Her hos Katoni har vi fått på plass et stort sortiment fra dette kule merket fra Storbritannia. Bruk de mange ulike modellene ved å ta utgangspunkt i et par av deres karakteristiske og populære jeans, og bruk så plagg som en tøff t-skjorte, en myk skinnjakke og fete sneakers til. Så er du ready to go for alt fra Camden Market til en tur på Prix.

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater