Pier One

3 produkter
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Pier One
Pier One Toe Cap Shoes In Brown Leather - Brown
Pier One
Pier One Toe Cap Shoes In Brown Leather - Brown
33,00 kr
7 størrelser
Pier One Monk Shoes In Tan Leather - Tan
Pier One
Pier One Monk Shoes In Tan Leather - Tan
40,00 kr
7 størrelser
Pier One Monk Shoes In Black Leather - Black
Pier One
Pier One Monk Shoes In Black Leather - Black
40,00 kr
7 størrelser

Pier One fra Tyskland

Pier One er et tysk merke som lager både klær og sko til begge kjønn. Firmaet har hovedkvarter i Berlin, og det er ikke bare den fysiske biten som er plassert der. Storbyen er også en viktig kilde til ideer og kreative tanker for designerne bak kolleksjonene. Det er derfor det bestandig er kule plagg som utgjør hovedvekten hver sesong. Berlins heftige storbyliv fanges og blir gjenspeilet gjennom flotte materialer og urbane looks. Finn alt på nett her, og få flere stil-ideer fra andre tyske unisex-merker som KIOMI og Hugo Boss.

Streetstyle møter en klassisk verden

Designfolkene bak dette merket, er flinke til å få frem Berlins storby-vibes i klærne og skoene. Du er dermed garantert å finne det siste fra et levende og kreativt Berlin i alt som kommer herfra. Når så alt vi har nevnt mikses med en klassisk stil og flotte materialer, så skaper det et stort stortiment av produkter. Derfor kan du trygt bruke klær fra Pier One uansett hvilken livsstil og look du har.

Er du mannen som har det best i klassisk herremote, så gå for en av de stilige frakkene og bruk dem sammen med et par fine ensfargede bukser. Slik oppnår du en evigvarende stil, som duger enten det er tirsdag morgen på kontoret eller lørdag kveld på puben. Vil du være litt mer der fremme i motebildet, så kan du rett og slett bare ta på deg et par sporty sneakers til ditt ellers klassiske antrekk. Det gir noe ekstra til stilen din, og gjør det også mer hverdagslig. Er du kvinne og sikker på stilen din, er det mange plagg å velge mellom. Velg gjerne et par sko i en morsom farge eller med en fiffig detalj. Det gjør alle klassiske antrekk en smule mer personlig og ikke minst estetisk overraskende.

Finn Pier One til nettets laveste priser

Vi hos Katoni har fått på plass et fint utvalg av sko fra Pier One, samt jakker, bukser og skjorter til trendy menn og kvinner som vil ha kvalitet. Foruten et veldig stort utvalg, kommer også varene fra dette merket til særdeles behagelige priser. Så det er ikke vanskelig å få mye for pengene her, og dermed et lykkelig klesskap. Bruk våre søkefilter, og finn det du trenger. Et godt tips er å bruke filtret "spar mest". Slik får du frem de aller beste tilbudene, og det er jo ikke feil å spare litt. Uansett hva du leter etter, så tipper vi at du finner det her innen kort tid. God shopping!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater