Quiksilver

2 produkter
Filtrer / SorteringHerreDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Quiksilver
-50%
Ytterjakke Sealegs Brilliant
Quiksilver
Ytterjakke Sealegs Brilliant
849,50 kr 1.699,00 kr
L
-10%
Quiksilver Herre Shorts
Quiksilver
Quiksilver Herre Shorts
720,00 kr 800,00 kr
36" / 28" / 32" / 34"

Quicksilver surfer videre

Quicksilver er et merke fra Australia, men de har valgt å ha hovedkvarteret i California. De startet opp i 1969, og duoen bak var surferne McKnight og Hakman. Merket er i dag en av verdens største produsenter av surfeklær og utstyr. Nå skal det sies at det ikke er bare de som er i vannet som kan ha glede av sporty klær. De lager også klær og sko til skatere og andre aktive folk. At det er nettopp slike klær og sko som Quicksilver er spesialister i, sees godt i den berømte logoen. Etter idé fra Hokusais legendariske tresnitt, sees en stor bølge. Men i motsetning til opphavsmannens idé er det blitt lagt til et fjell. Med to naturelementer i logoen er det liten tvil om at dette er et merke som oser av et aktivt utendørsliv, og det er jo akkurat det klærne er beregnet for.

Sporty fra sommer til vinter

Quicksilvers vide kundegruppe kan lett sees når du ser på vareutvalget. Her finnes alt til alle sesonger, som også passer uansett vær og føre. Vi nevner i fleng; tykke vinterjakker med pelskrage, fete badeshorts med spraglende mønster, sko uansett anledning fra flip flops til stranden, sneakers til en bytur eller vintersko som tåler mange minusgrader. Alt finnes her! Det deres ulike styles og modeller har som kjennetegn, er at de utstråler en casual og laidback attitude. Ord som ikke er ukjent for surfing og miljøet rundt. Dette setter også sitt avtrykk på klærne, og designerne har også tenkt på at klærne skal være behagelige å ha på. Liker du å ha eller se ut som du har en sporty livsstil, så kan du jo også se hva Hummel har å by på. De lager også sko og klær som passer en slik måte å leve livet på.

Finn Quicksilver hos Katoni

Høres miksen av energisk og ikke fullt så energisk ut som musikk i dine ører? Pluss at du liker klær som er praktiske og komfortable, men også kule og stilige og se på? Da er dette merket garantert noe som passer for deg! Dersom du går for en av de mange allsidige varene de har, som jo faktisk passer godt til alle som liker å være i bevegelse og røre på seg og samtidig like å kule den med venner - så er du altså klar for det meste. Her på siden har vi et bra utvalg av produktene fra Quicksilver til herrer. Vi har også fått på plass et stort utvalg av klær og sko fra en lang rekke andre kjente merkevarer, som du fint kan bruke sammen med dine nye Quicksilver-plagg. En fin skjorte kan være et smart valg, så får du en miks av det klassiske og det mer rampete. Sjekk ut søkefiltrene, så finner du raskt og greit det du mangler. God shopping!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater