Roxy

4 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Roxy
-40%
Roxy Sneaky Mid Sneakers
Roxy
Roxy Sneaky Mid Sneakers
449,00 kr 749,00 kr
32 / 34 / 35 / 36 / 38
-40%
Roxy Vintersko
Roxy
Roxy Vintersko
599,00 kr 999,00 kr
36 / 37 / 38 / 39
-29%
Roxy Vintersko
Roxy
Roxy Vintersko
599,00 kr 849,00 kr
36 / 38 / 39
-42%
Roxy Gummistøvel Dame
Roxy
Roxy Gummistøvel Dame
399,00 kr 699,00 kr
36

ROXY

Roxy er et av mange australske brands fra det idylliske surger- og solskinnslandet i sør. Det var surferbrandet Quiksilver som bestemte seg for å skape en linje kun til jenter og kvinner, og dette ble starten på brandet, som kom på markedet i 1990. Brandet selv mener at det var det første virkelig dedikerte surferbrand for kvinner, og ble allerede fra starten en stor suksess verden over. Det gikk derfor bare ett år før de også slapp kolleksjoner som innehold jeans og vintertøy beregnet for snowboardere. Merket har hovedkontor i Torquay i Australia, og forhandler i dag både klær og sko til størstedelen av verden. Du ser kanskje sammenhengen mellom Roxy og Quiksilver? Roxys logo er nemlig basert på Quiksilvers opprinnelige logo, bare fordoblet og speilvendt. 

Fra surfershorts til brede kolleksjoner 

Brandet ekspanderte med andre ord i lynets hastighet, og designer derfor i dag mye mer enn hva du trenger for å rocke mens du står på surfebrettet. I dag finner du både klær, surfertøy, skitøy, badetøy, treningstøy, sko, accessories og enda mer til. Gjennomgående for brandet er at det alt har et touch av en ul, avslappet og aktiv livsstil. Her hos Katoni har v i samlet sammen et stort utvalg av deres kleskolleksjoner og flotte sko. 

Til ferien i sydligere strøk, hvor havet og stranden kaller, har Roxy flotte og stilige bikinier i sommerlige og glade farger. Proppet med mønstre, blomster og god stemning skaper bikinien en flott stil på stranden. Skal du ut på bølgene og brettet, er det bare å finne frem surfertøyet. Til dette designer de bikinisett med litt større truser og topper, slik at du er sikker på at de blir hvor de skal. Når solen går ned, er det videre enkelt å hoppe ned i et par flotte Roxy-shorts, en baggy topp med prints og et par sandaler. Kort fortalt; med plagg og sko fra Roxy er du utvilsomt sikret den perfekte strand- og sommerstilen. Er du vill med det australske designet, anbefaler vi at du også tar en titt på det australske brandet Seafolly, som har et stort utvalg av flotte badedrakter og bikinier. For herrene er det ikke lang vei fra Roxy over til guttas kolleksjoner hos Quiksilver, som nevnt var brandet som startet Roxy. 

Til skituren inneholder sortimentet varmende hettegensere, fleecegensere, dunvester og vinterjakker. Du kan også ta en spasertur i snøen med deres flotte vinterstøvler. Her er du nemlig også sikret god stil om vinteren, samtidig som du holder deg god og varm, enten det er med slalomskinene eller snowboard på beina i alpinbakken. 

Kjøp Roxy online

Vi har selvfølgelig samlet sammen et flott utvalg av det sportslige tøyet fra Roxy for kvinner online. Under bikinier, kjoler og shorts finner du flotte plagg til sommeren. Kategoriene vinterjakker og sweatshirts inneholder også flotte produkter fra brandet - for ikke gå glemme støvlene og sandalene. 

Klikk deg rundt i det store utvalget fra Roxy, og sorter deg frem til det du leter etter. Med våre søkefunksjoner kan du sorter mellom størrelser, farger og modeller. Er du på jakt etter et godt tilbud, klikk på 'På salg', og du vil få frem hva du kan finne til gode tilbudspriser akkurat nå, enten det er fra Roxy eller et helt annet brand. 

Vi ønsker deg en herlig shopingdag på nett! 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater