Shine Original

1 produkt
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Shine Original
Blå Shine Original Jacuard Merry Genser
Shine Original
Blå Shine Original Jacuard Merry Genser
599,00 kr
M

Rock og surf fra Shine

Shine er en klesmerke fra Danmark, og de lager klær bare til menn. Og da særlig til deg som elsker denim. Merket er likevel mer enn jeans og dongeri, og har alle mulige slags plagg fra skjorter og t-skjorter til jakker. Danskene er gode på design, og den tradisjonen ser du godt også hos dette merket. De har lagt stor vekt på ideer fra rock- og surfekulturen. Livsstiler som ofte assosieres med frihet, opprør og ekthet, og dette er da også stikkord for Shine. Kult, raffinert og et snev av storby kan karakterisere looken herfra, og de har lagt mye tid og krefter på de små og fiffige detaljene. For det er det lille ekstra som betyr noe for helheten i plaggene. Så her tenkes det hele tiden nytt, og de ønsker å være i konstant bevegelse fremover på en moderne og trendy måte.

Stilig fra storbyen

Shine retter seg mot menn som lar seg inspirere av alt storbyen byr på, som ønsker å være moteriktig og være oppdatert på alle tendensene fra fashionscenen. Dette er akkurat det som Shine representerer, og kundene kan også glede seg over veldig kjekke priser. Alle antrekk som tenkes kan, kan settes sammen med et eller flere plagg fra dette merket. Hva med å mikse et par jeans fra Shine sammen med en herreskjorte med trykk eller en enkel genser? Dette er kombinasjoner som aldri feiler. En vinterjakke til iskalde norske vintre er også alltid en sikker investering for et godt og varmt liv. Du får også en suveren kvalitet når du går for dette merket, enten du velger jakker, jeans eller andre plagg. De gir alle god valuta for pengene.

Gigantisk utvalg hos Katoni

Foruten å by på varierte plagg fra Shine, har vi også mange andre skandinaviske merker og selvsagt også moteklær fra resten av verden. Ta i bruk våre gode søkefiltre, slik at du raskt finner frem til de rette herreklærne, enten du vil ha frem alle tilbud, oransje eller grønne gensere eller bare alt i størrelse M. Mengder av trendy klær venter på deg, så det er bare å skride til verket!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater