Ecco sandaler

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Ecco
Shape 45 Pointy Sleek Mules Slip-ins Svart Ecco
Ecco
Shape 45 Pointy Sleek Mules Slip-ins Svart Ecco
1.500,00 kr
36 / 37 / 38 / 39 / 40

Vær snill med føttene dine 

"Alle" i Norge har hørt om Ecco sandaler. Det kjente danske skomerket er en sikker garantist for komfort og kvalitet, enten du velger sandaler, pensko eller fjellstøvler. Merket startet i 1963, og har siden vokst til å bli internasjonalt kjent og etterspurt. I dag har de butikker og forhandlere i mer enn 87 land verden over. Skoene de lager er både til menn og kvinner, og viser oss at enhver sko kan kombineres med både høy komfort, funksjonalitet og et enkelt nordisk design. 

Sandaler som passer liten og stor

Det er slett ikke en umulig tanke at både du og alle du kjenner, og strengt tatt de aller fleste i Norge, kan ha brukt både en og flere somre i et par Ecco sandaler. Og for mange blir skoene en del av livet uansett årstid. Merket er spesielt ettertraktet hos foreldre som vil sikre at barna får en sandal på føttene som har god kvalitet. Da slipper man også å høre utrop om gnagsår og slitne føtter, enten en er på strandferie i Syden, på hytta, i en fornøyelsespark eller rett og slett i barnehagen. Med et par sandaler fra dette suverene merket fra Danmark får du fottøy for mange somre fremover og du har trolig blitt kjent med en skomerke du vil elske resten av livet. For ingen ønsker slitne føtter, uansett hvilken alder en har. 

Ecco har også de siste årene fått solid trend-drahjelp av stilige Birkenstock. Tyskerne har virkelig klart å sette helsesko og sandaler på motekartet igjen, og sandalene er blitt et fashionstatement som alle liker. Ecco tilbyr mye av det samme, og har et design som både sørger for at du har det behagelig og ser kul ut på samme tid. Takk og pris for det, for det å skjemme bort føttene våre bør aldri bli umoderne! 

Få en fin feriestil

Merket har selvsagt et stort utvalg av sandaler. Bruk et par med kilehæl i kombinasjon med en sommerkjole, og du har en herlig feriestil som passer både i Norge og ellers hvor som helst i resten av verden. Skal du på fjelltur hjemme eller i andre land, så kan det godt være at du også da skal kle på deg et par sko fra Ecco. Du får tak i mange ulike modeller via Katoni. Du kan faktisk også være så heldig å finne de klassiske sandalene fra Ecco på tilbud. Enten det er på salg eller ei, så vil du sjelden eller aldri angre på at du investerte i et par gode sandaler. Vi har sandalene til både damer og herrer, så sjekk utvalget og få en behagelig sommer eller fjelltur. Bruk gjerne våre unike søkefunksjoner, og finn raskt frem til skoene du mangler!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater