TopMan

3 produkter
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:TopMan
Svart Topman Pensko
TopMan
Svart Topman Pensko
1.899,00 kr
41 / 43 / 44 / 45 / 46
Bn 560 Sko Shoes
TopMan
Bn 560 Sko Shoes
1.399,00 kr
41 / 42
-15%
Sort Topman 12004 Herremokkasin Sko
TopMan
Sort Topman 12004 Herremokkasin Sko
1.275,00 kr 1.500,00 kr
39

Mote for menn fra England

Topman er et gigantisk britisk merke, og de lager moteklær til menn. Her hos Katoni har vi fått på plass et bredt sortiment av merkets trendy klær. De er en av markedslederne innen sitt segment, og utmerker seg blant annet ved å komme med mer enn 100 nye plagg hver eneste uke. Det er langt over snittet, både når en sammenligner med konkurrenter og alle andre også egentlig. Det sier noe om hvor suksessrike de er, og at de alltid vil ligge i trend-teten.

Er du opptatt av moter og trender, og har et mål om å ha en fullverdig, oppdatert og fleksibel garderobe? Da kommer du ikke forbi å ha klær fra Topman. Deres utvalg er gigantisk, og det er også mye å velge blant når det kommer til ulike modeller og stiler. Her vil vi gå så langt som å si at det er noe for alle. For dette er en produsent som har alt fra dresser til både business og bryllup så vel som rocka indie-klær til sommerens festivaler. Fordi utvalget spenner så vidt, så skal det godt gjøres å ikke finne noe av det du mangler eller har lyst på.

De har vært på banen siden 1978, og har altså klart å få et gjennombrudd på verdens motescene. Nesten 40 år etter at de startet, har de nå over 250 fysiske butikker bare i Storbritannia. Ser en ut over de britiske øyer, finner du dem i mer enn 150 butikker fordelt på 31 land og byer som Amsterdam, Tokyo, Stokholm, Barcelona og Los Angeles.

Butikken er en attraksjon i seg selv

Topman er som et britisk merke, selvsagt også en del av Londons evig våkne modesenter. Klesforretningene på hovedhandlegata Oxford Street er fylt til bristepunktet med siste mote, fashionistas og ikke minst de som våger å gå der ingen har gått før rent trendmessig. Og der, akkurat midt på selveste Oxford Circus ligger merkets store flaship store TOPSHOP/TOPMAN. Topshop med kvinnemote og Topman med siste skrik til herrene.

Går du inn her, må du være forberedt på å miste pusten før du får oversikten. For du kan boltre deg fra morgen til kveld i de mange etasjene med alt fra herreklær og dameklær til sko og tilbehør. Det er faktisk en moteopplevelse i seg selv bare å være her, selv om du ikke bruker penger. Helt klart en turistattraksjon i London, og den koster ikke noe å komme inn på heller. Om du klarer å la være og shoppe, det er en helt annen sak.

De følger ikke moten, de skaper den

Topman skaper et særegent fashion-touch med alt de gjør og skaper. For dette er folk som ikke er redd for å prøve noe nytt og gå nye moteveier. De er så modige at de ikke bare velger å følge moten, de går et skritt lengre og er de som skaper den. Så er det viktig for deg å være absolutt helt først med det siste, så er det bare å se seg rundt i Topmans kolleksjoner. De utfordrer alle med en kjedelig tankegang, og er virkelig en ekte trendsetter.

Ta for eksempel t-skjortene. De er alt annet en basisplagg. For de har mange farger, fiffige detaljer, elegante mønster og trykk som du garantert ikke vil se andre steder. De er uten tvil noe for seg selv, og en frontkjemper for nye trender i moderne tid. Vil du gjøre antrekket ditt komplett, så kan t-skjorten mikses med et par chinos eller noen fine jeans. De får du selvsagt i ulike modeller, fra skinny fit til regular fit. Det samme gjelder både for gensere og skjorter herfra. De har alle som én et sprelsk design og en flott utførelse. Trenger du yttertøy for å holde varmen, så har de også dette. Både fine jakker og frakker til alle fire årstider.

Kle deg i en hvit tanktop med rosa striper, et par shorts med Hawaii-mønster og fullfør med slippers. Så er du klar for å erobre hvilken som helst strand. Vil du ha det litt villere, så kan du ta på en variant med et skjelett, et par hullete jeans og tøffe hvite sneakers, så er du klar for Karl Johan. Vil du se hysterisk festlig ut til jul a la kjæresten til Bridget Jones, kan du ta på deg en genser med reinsdyr på. What's not to love!

Topman har rett og slett alt du kan fantasere om, og så litt til. De lager high street-fashion med stor motesans, og leverer frekke trykk, stjernehimmel, knallfarger, morfargensere, ruter, blomster og alt mulig annet! Da er det viktig å velge fottøy som kan passe til, og det gjør sko fra Converse. Da kan du bare mikse og trikse i vei med alle de elleville modellene fra Topman.

Er det ikke mulig å finne noe som helst som er mer nede på jorda? Jo, det går an om du leter litt. De har både stilige antrekk og basisplagg i kolleksjonene. De har også fine og tøffe dresser, skjorter og hold deg fast...ensfargete t-skjorter!

Motemekka på nett

Du er deg selv og har din egen stil, så derfor er det jo også fint å velge antrekk som fremhever personligheten din. Topman er alltid en trendsetter, og deres nyskapende måte å tenke mote og design på passer alle individualister. Hos Katoni vil du raskt og enkelt kunne få tak i mange spennende og lekre moteklær for herrer. Utforsk vårt store motemekka, og finn nettets beste tilbud på klær fra Topman og andre kjente motemerker som klassiske plagg fra danske Matinique. Ta i bruk våre søkefilter, og finn kjapt frem til akkurat det du leter etter. Sortér på alt fra størrelser, farger og salg til gratis frakt og retur. God nettshopping!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater