Volcom

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Volcom
Volcom Slushy Hour Dress In Black Tropical - Black Combo
Volcom
Volcom Slushy Hour Dress In Black Tropical - Black Combo
55,00 kr
XS / S / M / L

Volcom til menn og kvinner

Volcom er et livsstilsmerke fra USA, med hovedkontor i Cota Mesa i California. Det så dagens lys i 1991, og duoen bak er kompisene Richard ”Wooly” Woolcott og Tucker ”T-Dawg” Hall. De kom opp med ideen etter en tur på snøbrett, og satte den så ut i livet. Det var et smart trekk, for i dag er det blitt et merke som har bitt seg fast i markedet og har forhandlere verden over. Sortimentet er stort, og det betyr at du får både sko, klær og tilbehør fra amerikanerne. De sikter etter de unge, og ungdommen har da også omfavnet alt som kommer herfra. Her hos Katoni har vi fått på plass en rekke av Volcoms varer til både gutter og jenter.

Slapp av-klær

Alle merker har sine kjennetegn. Det som er helt åpenbart når du ser hva Volcom byr på, er at de ikke har mistet snowboard-viben. Her er stikkordene laidback, stress ned, slapp av og behagelig, alt som en forbinder med brettkulturen. Så se frem til å shoppe t-skjorter med grafiske trykk, store sweatshirts og myke hettegensere som alle skaper et særdeles chill uttrykk. Tar du alt dette på deg og fullfører med et par sko fra Vans, har du et komplett avslappet antrekk. Volcom lager også fottøy, alt fra uformelle hverdagssko og kule sneakers til sandaler som du kan subbe på stranda i. Alt dette henspeiler på livsstilen skaperne av merket kommer fra. En kultur som har dype røtter i brett-verden hvor alle alltid ser tilfeldig kledd ut, selv om det kan ligge mange timers arbeid bak. Men du trenger selvsagt ikke eie hverken et rullebrett eller et snøbrett for å bli inspirert eller kjøpe klær herfra. Dette er for alle som er unge til sinns og vil ha på seg klær som er komfortable, mens de venter på nye eventyr og action langs landeveien, på sjøen eller ned en alpinbakke.

Shop Volcom hos Katoni

Her på vår side vil du kunne finne mange kule plagg og sko fra Volcom. Enten du mangler et par chinos i en avdempet farge, semskede sko eller en hverdagslig hettegenser med glidelås finner du alt her. Liker du hele brett-kulturen og stilen som følger med, kan du faktisk kle deg i merket fra hode til fot. Blir det for mye av det gode for deg, kan du bare velge et enkelt plagg og bruke det sammen med et mer formelt antrekk. Så får du en fin miks. For lettere å få oversikten over det store utvalget vi har av alt fra sko til dameklær og herreklær, så anbefales det at du bruker våre søkefilter. De er laget for at du kan søke på alt fra merker og farger til størrelser og alt som er på salg. Dermed får du en god oversikt, og du kan spare mye penger. God jakt!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater