Won Hundred

4 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Won Hundred
Christina Dressjakke
Won Hundred
Christina Dressjakke
2.599,00 kr
36 / 38 / 40
Denim Pearl Bukse
Won Hundred
Denim Pearl Bukse
1.399,00 kr
24 / 27 / W28 / W29
Denim Bukse
Won Hundred
Denim Bukse
1.399,00 kr
26 / 27 / W29 / W31
Kiri Bukse
Won Hundred
Kiri Bukse
1.399,00 kr
6 størrelser

Won Hundred fra Danmark

Det er ikke sikkert du visste at Won Hundred er et dansk motemerk? Det er det, og det ble startet av Nikolaj Nielsen da han lenge hadde hatt lyst til å ha en egen kleskolleksjon. Men den måtte ha sitt helt eget preg. Den danske designeren gikk målrettet til verks, og alt han hadde jobbet for ble oppfylt i 2004. Won Hundred var født, og han sto ansvarlig for et merke til begge kjønn med røtter i klassiske herreklær. Selv om det er klassisk, er det likevel blitt plass til å være litt rebelsk innimellom. For å beskrive stilen har han gått for stikkord som passion, awareness, reaction & fascination. Det gir plagg som har en enkel og subtil stil. En skandinavisk minimalisme, med en trendy vri. Slik kan du både følge moten samtidig som du har en klassisk stil, dersom du velger dette merket altså. Det er flere som har tenkt litt i samme baner, så er dette noe for deg kan du med stort hell også finne fine plagg hos merker som Tiger of Sweden og fine Samsøe & Samsøe. Vi har selvsagt et stort utvalg av alle her på Katoni.

Du står alltid i sentrum

Når en kreerer klær som er klassiske og har fine og enkle linjer og snitt, så blir det aldri slik at klærne er i sentrum. Det er stadig du som skinner mest. De kreative kreftene bak Won Hundred har nemlig satt seg fore å lage plagg som blir unike via personen som har de på seg. Klærne skal utfylle både en personlig stil, og sørge for at du også kan utfolde deg og vise frem din mer ville side dersom du vil bruke sesongpregete plagg.

Enten du er herre eller dame, kan du fint shoppe en klassisk skjorte eller et par jeans, og så kombinere dette med plagg du allerede har. Er du mer på jakt etter et plagg som hverken er basis eller ellevilt, vil du også finne plagg som er midt i mellom her. Er du dame kan du lage deg et outfit som består av et lekkert skinnskjørt og en topp med grafisk trykk, eller bare en vakker kjole. Er du mann, gå for t-skjorter med trykk og en myk skinnjakke. Du kan nemlig raskt finne ditt nye favorittplagg eller antrekk her hos dette merket!

Finn Won Hundred hos Katoni

Ikke overraskende har vi fått på plass et fint og bredt utvalg fra dette kule danske merket. Velg mellom mange ulike styles til begge kjønn, vi lover at du finner i alle fall ett plagg som du liker og trolig mange flere. Har du et begrenset budsjett og vil ha noe fra et merke som er noe mer prisvennlig, så har vi også det her hos Katoni. Vi har satt sammen et stort og bredt sortiment fra hundrevis av merker fra billig til luksus. Invester i ett plagg fra Won Hundred, som du vet holder seg i flere motesesonger og som vil vare rent trendmessig - som en skinnjakke. Finn så en fin t-skjorte med en crazy trykk. For at du lettere skal få oversikt og finne det du leter etter, enten det er prisnivå, salg eller farger så bruk våre søkefunksjoner. Så får du raskt frem akkurat det som passer deg, din pengebok og stilen du er mest komfortabel med. Vi ønsker deg en god handledag på nett!

 

 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater