Zign

1 produkt
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Zign
Zign Chunky Lace Up Shoes In Burgundy High Shine - Red
Zign
Zign Chunky Lace Up Shoes In Burgundy High Shine - Red
68,00 kr
7 størrelser

Nytt og moderne tysk skomerke til menn og kvinner

Zign er det en kan kalle et ganske så nytt skomerke. Det har sin opprinnelse i Tyskland, nærmere bestemt Berlin. Det så dagens lys i 2010, og har etter det blitt en produsent å stole på innen skomarkedet. De har blitt godt og grundig lagt merke til, og det er ikke rart. For de har både vakre og trendy sko, og så er de også kjent for sine skinnvesker i uovertruffen kvalitet. Konseptet til Zign er å produsere varer som har fornuftige priser, og som henter sine kreative ideer fra storby-stiler. Alt skal være slik et ekte urbant menneske liker det. Så de får inspirasjon fra gatemote fra alle verdens metropoler. De har derfor et sortiment som er friskt, trendy og variert og som spenner fra sko til accessories til begge kjønn. Liker du tysk kvalitet og design, så er det også smart å se hva klassiske og alltid moderne merker som klassiske Birkenstock og elegante Gabor kan by på.

Det du velger å ha på føttene, gir signaler som påvirker hele antrekket og stilen din. Derfor bør du legge litt sjel i å velge rett. Med sko fra Zign kan du ikke trå feil. Kolleksjonene har et trendy og moteriktig vri, og er på samme tid også klassiske da de har noen evig moderne undertoner. Skoene er laget av ekte skinn og materialer av topp kvalitet. For sistnevnte er noe som betyr veldig mye for dette tyske merket. De har bestemt seg for at skinnsko igjen skal ta førsteplassen på trendbarometret innen sko og fashion. Så det er ingen tvil om at Zign har lagt seg i teten, og der har de tenkt å bli.

Sko til alle årstider og anledninger

Kolleksjonene fra Zign består stort sett av sko, men de har også et utvalg av vesker og belter. Sortimentet har et tilbakelent og sofistikert uttrykk, alt er også laget med stor nøyaktighet og med sansen for det lille ekstra. De tilbyr sko som kan brukes uansett tid på året og døgnet, og alt har selvsagt en utmerket kvalitet. Det vil du se om du velger støvletter fra Zign - fra bikerboots til høye støvletter, ankelboots og støvler. Damene kan i tillegg smykke seg med ballerinasko og pumps. Begge deler passer like godt på lesesalen og jobben som for en tur på champagnebar eller kino med venninner. Har du en fin kjole på, blir du ekstra feminin.

Herrene er ikke glemt. De kan boltre seg i alt fra sneakers og pensko til boots - alle som én kule, trendy og elegante. Derfor kan begge kjønn kjøpe fottøy fra dette merket og være sikker på at de kan brukes til det meste - når som helst.

På Katoni har vi selvsagt et godt utvalg av sko fra Zign. Det gjør at du får et stilsikkert antrekk. Det er jo heller ikke en dårlig ting at du rett som det er også kan finne gode tilbud på disse vakre skoene.

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater