Om Katoni

Katoni er en shoppingportal på nett som samler tusenvis av varer innenfor kategoriene klær, sko og accessoirer fra norske og utenlandske nettbutikker.

Det er allerede enkelt å handle klær, sko og accessoirer på nett. Katoni.no ønsker å gjøre shoppingopplevelsen enda enklere for forbrukerne ved å samle tusenvis av varer fra de beste norske og utenlandske nettbutikkene. 

Vi ønsker å tilby forbrukerne en enkel og og oversiktlig måte å finne de varene de søker til den beste og laveste prisen.

 

Søkefiltrering

Vi har utviklet gode muligheter for å filtrere søkene dine. på denne måten kan våre brukere for eksempel søke etter butikker som tilbyr gratis frakt, gratis retur, salg og butikkene du sparer mest på.

Filter

På denne måten er det enkelt å finne nye klær eller sko som du har mulighet for å spare opp til 70% på og samtidig få gratis frakt og retur.

Med filteret har du også mulighet for mange andre søkemuligheter. For eksempel salg, pris, størrelse, farg og merke. Hvis du synes vi mangler en søkemulighet eller om du har andre forslag til å forbedre Katoni vil vi gjerne høre fra deg på hello@katoni.no

 

Lagrefunksjon

Når du finner varer som interesserer deg kan du lagre varen via lagreknappen under produktet. Du kan etterfølgende finne varene igjen under kategorien "lagrede varer". Denne kategorien finner du i øverste høyre hjørne. 

Gem varer

På denne måten kan du samle produktene du liker, sammenligne pris og deretter velge de som interesserer deg mest. 

Visjonen vår

 Vi ønsker å være den ledende shoppingportalen på nett innenfor mote. Vi vil gjøre det lett for forbrukerne å finne de beste og billigeste varene. Med godt design, brukervennlighet og nettets største utvalg har vi tenkt å være forbrukernes foretrukne valg når de skal finne de beste tilbuddene på nett. 

Våre kunder er kvinner og menn som å finne fine klær og flotte sko til en best mulig pris. Kundene våre er bevisste rundt økonomi og finner glede i å gjøre et godt kjøp. de er også opptatt av mote og ønsker å bli oppdatert på nye trender og mote, samtidig som de ønsker kunnskap om produktene og merkene de liker.

Kontakt Katoni.no

Om du har forslag til hvordan vi kan bli bedre vil vi gjerne høre fra deg på e-post. Send gjerne ris, ros eller forslag til hello@katoni.no.

Vi håper også at du har lyst til å følge oss på sosiale medier. Vi er til stede på Google +, Instagram og Facebook. Følg oss hvis du vil bli oppdatert på nye samarbeidspartnere, nye varer, dagens trender og mange gode motehistorier. Alt i vår jakt på å bli den ledende shoppingportalen.

Vi håper også at du har lyst til å følge oss på social medier. Du kan finne oss på Google+, Istagram og facebook. Følg oss, for nyheter om mote, livsstil, nye samarbejdspartnere og skjønnhet. Alt som en del av vår jakt på å bli Norges ledende shoppingportal. 

Virksomhetsopplysninger

Katoni.no eies av Katoni ApS og holder til i den danske byen Aarhus. Teamet bak Katoni.no består av ni engasjerte ansatte med kunnskap og ekspertise innenfor netthandel, marketing, journalistikk og kommunikasjo

Katoni ApS
Klostergade 28
DK-8000 Aarhus C

E-post: hello@katoni.no
Telefon: (+45) 31 23 61 10
CVR: DK-35545905

 

Steen Christensen

Steen Christensen

CEO

steen@katoni.dk

Steen er mannen bak katoni, vår markedsføringsekspert og daglige leder.

Martin Skovvang Petersen

Martin Skovvang Petersen

Software Engineer

martin@katoni.dk

Martin styrer alt det tekniske som er forbunnet med å drive en shoppingportal på nett.

Rikke Ulsøe Nielsen

Rikke Ulsøe Nielsen

Country Manager

rikke.nielsen@katoni.dk

Rikke er utdannet i retorikk og dansk. Hun bruker bakgrunnen sin til å lage moterelatert innhold for Katoni.

Frederik Drost

Frederik Drost

Country Manager & Graphic Designer

frederik@katoni.fr

Frederik er vår grafiske medarbeider som forvandler våre ideer til virkelighet. I tillegg er han ansvarlig for vårt franske marked og Katoni.fr.

Marie Linde Mayer

Marie Linde Mayer

Country Manager

marie@katoni.no

Marie er utdannet journalist og er ansvarlig for det norske marked. I tillegg jobber hun som fotograf og hjelper resten av Katoni med diverse fotooppgaver

Marjonnika Nyman

Marjoannika Nyman

Country Manager

marjoannika@katoni.fi

Marjoannika er ansvarlig for det finske marked og er utdannet innenfor kommunikasjon og marketing. Marjoannika har erfaring fra en av de største finske bedriftene i Retail bransjen.

Marie Linde Mayer

Jesús Lozano Fernández

Country Manager

jesus@katoni.es

Jesùs er vår spanske country manager. Han er utdannet innenfor oversettelse og International bussiness communication. Hos oss er han ansvarlig for å drive Katoni.es.

Carina Fuerbeck

Carina Fuerbeck

Country Manager 

carina@katoni.at

Carina har jobbet innenfor online marketing og kommunikasjon på tysktalende og internasjonale markeder. Hun bruker denne erfaringen på jobben sin med det østeriske marked på Katoni.at

Kathrine Lundqvist

Kathrine Lundqvist

Communications Assistant

kathrine@katoni.dk

Kathrine er utdannet lingvist og holder på med en master i retorikk. Hun bruker språkkunnskapene sine flittig i arbeidet sitt hos Katoni.

Marie Linde Mayer

Steffen Nissum Sørensen

E-commerce Assistant

steffen@katoni.dk

Steffen er vår E-commerce assistent. Han jobber med å finne nye samarbeidspartene og holder siden oppdatert. Ved siden av jobben hos Katoni studerer Steffen Internasjonal handel og markedsføring.

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater