Nike Sportswear

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Nike Sportswear
Nike Run Division Bodysuit In Grey
Nike Sportswear
Nike Run Division Bodysuit In Grey
375,01 kr
S

Sportsgiganten som tok verden med storm

Vi tror at du med garanti har hørt om Nike. Det har blitt et banebrytende, nesten ikonisk brand innen sportsmerkevare sammen med sin like ikoniske "swoosh"-logo. Brandet så dagens lys offisielt i 1972, selv om forløperen ble grunnlagt allerede i 1964, med navnet Blue Ribbon Sports. I dag har de hovedsete i Oregon i USA. Med en del år på baken, tror vi trygt at dette brandet gir oss det de lover: kvalitet og god kunnskap om sportsutstyr. 

Selve navnet hentet brandet fra det greske gudinnenavnet Nike, og- dette er heller ikke en hvilken som helst gudinne; det var hun som manifesterte seieren. Det behøver kanskje ikke være noen tvil om at det er nettopp dette merket har forsøkt å tilsvare med sitt tøy. Sportstøy for vinnere - både om du går for en flott og sporty stil, eller om du vil gi alt på fotballbanen med et par fotballsko. 

Det er ikke bare fotballspillere som Zlatan, Rooney og Ronaldo som har ikledd seg Nikes kjente fotballsko og logo over brystet. De er kanskje et av de brands i verden som driver med størst sponsoraktivitet - og har til og med vårt eget norske landslag i fotball på listen. Innen golf er Tiger Woods med sin Nike-caps en kjent gjenganger, men også Norges mest kjente golfspiller, Suzann Pettersen, kan krone seg med et samarbeid med giganten. Nike representerer kort sagt så og si nesten enhver sport i hele verden. Et så omfattende brandingprosjekt, resulterer selvfølgelig også at merketøyet er å finne verden over. Og det er heldigvis ikke bare for de professjonelle utøverne. Mildt sagt kan vi kanskje hevde at de har tatt verden med storm - både hva angår klær og sko. 

Mer enn bare fotballsko 

Nike, som i starten ene og alene produserte sportsartikler for de up and coming utøverne, har for lenge siden beveget seg over i å bli et allround merke som går i bresjen for casual clothing. Sneakers fra Nike kan dermed både representere en god stil, være seg med et hav av sko. Air, Jordan, Max, 6.0 og Zoom er bare noen få eksempler på kolleksjoner av sko ment for bruk både til sportslige aktiviteter, men like mye for å representere en fet street fashion. 

Samtidig finner du også et vell av flotte og komfortable klær. Behagelige t-skjorter og store gensere, regntette sportsjakker i herlige farger og joggebukser - alt prydet med den anerkjente logoen. Og best av alt finnes utvalget både for kvinner og menn. Her er det altså rik mulighet for enhver å iføre seg flott tøy som uttrykker en avslappet og uformell stil. Perfekt til dagene strømpebukser og dressjakker er helt utelukket, enten det er hjemme på sofaen eller ute på en handletur. 

Etthvert plagg fra Nike kan dessuten med fordel kombineres med så og si alt. Er du kvinne, prøv et blyantskjørt i en nøytral farge sammen med en god hettetrøye i en sterk farge, og du vil glatt kunne gli inn på kontoret uten å virke daff, men utstråle god stil og god sportsånd - kanskje akkurat hva som trenger for å få teamet i gang igjen? Er du ekstra vågal, kan du jo også forsøke å kombinere tøyet med noen frekke pumps i en morsom farge. For herrene finner man også de samme deilige hettetrøyene, som kan kombineres i øst og vest. For å ikke glemme skoene. De går jo så og si sammen med alle slags bukser, kanskje særlig sammen med dine beste jeans, samt at de er så gode at du godt kan traske alle steder du skal i løpet av en dag, uten å ha problemer med slitne føtter og sure sokker når dagen går mot sin ende. 

Enormt utvalg på nett

Leter du etter den perfekte sweatshirt, t-skjorte eller sko fra Nike, har du nå ankommet på riktig sted. Vi har samlet sammen alle de beste nettbutikkene fra både innland og utland, og gir deg raskt overblikk over utvalget her på Katoni. Med dette håper vi at du med sikkerhet vil finne akkurat det du leter etter. Bruker du våre unike søkefiltere, kan du også velge å få frem plagg og sko i spesifikke farger du er ute etter, størrelser - og til og med kun produkter fra brandet som er på salg eller til ekstra gunstige priser. Så her er det også rike muligheter for å gjøre et realt kupp som også er vennlig for lommeboka. 

Visste du forresten at også Converse er et datterselskap til brandet? Og har du ikke forsøkt disse tidløse og svært anvendelige skoene, bør du også ta en titt på utvalget derfra. De finnes i alle regnbuens farger, og vi hos Katoni er i alle fall ville med de behagelige sneakersene. 

Til sist vil vi bare ønske deg en herlig shoppingdag på nett! 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater