Selected

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Selected
Selected Femme Printed Mesh Midi Dress-multi
Selected
Selected Femme Printed Mesh Midi Dress-multi
281,25 kr
M

Rått og rocka til damer og herrer

SELECTED så dagens lys i 1997, og merket hører til det store danske konsernet Bestseller. De har blant annet merker som Only og Jack & Jones. Totalt har de over 5000 butikker fordelt på 43 land. Da SELECTED kom på markedet, var det bare rettet mot mannlige kjøpere. Dette ble forandret i 2008. Da kom nemlig SELECTED FEMME på banen. I dag finner du SELECTED altså til begge kjønn, nå under betegnelsene SELECTED FEMME til kvinner og SELECTED HOMME til herrer.

SELECTED FEMME er klær for en urban og stilbevisst kvinne som ønsker å ha elegante plagg med en liten tvist, og som står for en selvsikker holdning. Merket går veldig opp i å ha kvalitet og det som er unikt. Prismessig ligger de derfor i den lavere enden i en høy prisklasse. SELECTED FEMME har igjen to undermerker. THE FEMME LINE og THE FEMME JEANS LINE.

THE FEMME LINE kjennes igjen ved sin vakre miks av klassikere og det siste nye. Her er det lagt vekt på å lage fashionable plagg, som i første rekke skal signalisere kvinnelig eleganse og stil. THE FEMME JEANS LINE har en annen vri, og skal sørge for en casual attitude som retter seg mer mot et rocka og tøft uttrykk. Denne kleslinjen retter seg derfor i første rekke til deg som ønsker en storby-stil, og er en trendy kvinne som er sikker på seg selv.

SELECTED HOMME har også to undermerker. HOMME og JEANS. HOMME fokuserer på klassiske klær til menn med en trendy vri. Her er søkelyset rettet mot en tradisjonsrik og velformet herremote, men laget i et moderne tidsbilde. JEANS ønsker å ha en klassisk jeans-look og stikkord her er laidback og tøff eleganse.

Antrekket som aldri slår feil

Et av verdens sikreste antrekk når du skal på fest, er skjorte og blazer. Uansett hvilken stil du sverger til, så finner du alltid noe som passer. En klassisk hvit skjorte og en figursydd svart blazer er en vinner, men du vil også gjøre suksess dersom du velger en fargerik og mønstrete skjorte og kombinerer den med en blå blazer. Du kan kle deg opp eller ned avhengig av hvilke bukser eller sko du går for. Både et par tøffe dressbuker og et par steinvaskede denimjeans kan også være potensielle løsninger. Det finnes et uttall muligheter, og SELECTED er stedet å velge fra. Utvalget er stort, og de har mange klassiske modeller. Du vil alltid være trendy uansett hva du velger herfra.

Kjoler med karisma

Selected har kjolemodeller med en helt egen karisma, og en slik kjole vil alle kvinner elske å ha. De har alle som en, en stil som er både trendy og tøff. Det er gjennomgående i alle plagg herfra. Med slike klær er du garantert å få frem det kvinnelige i deg. Sett sammen antrekk som lyser av selvsikkerhet og en rå holdning. Med alle de små detaljene på plaggene får du en stil utenom det vanlige. For å gjøre antrekket perfekt, så tar du rett og slett på noen flotte pumps.

Finn Selected Femme på nett

Merket er solid tilstede her på Katoni, så her håper vi du vil finne akkurat det du leter etter. SELECTED FEMME har plagg i mange kategorier som kjoler, jakker, sko og bukser til damer, mens SELECTED HOMME for eksempel byr på sko, bukser, skjorter og jakker. Det kommer hele tiden noe nytt inn, og på Katoni vil du alltid finne de siste trendene. Bruk våre søkefilter til å komme kjapt til varen du er på jakt etter. Sortér etter alt fra størrelse, farge og pris til salg og gratis frakt. God nettshopping!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater