New Balance sko

1 produkt
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:New Balance
New Balance Modern Classic 373 Trainers In Black Ml373gre
New Balance
New Balance Modern Classic 373 Trainers In Black Ml373gre
750,01 kr
5

Kule kvalitetssko for alle 

New Balance er for tiden å finne på de aller fleste føtter, og til og med overalt i verden. Merket er fra USA og har vært på banen siden 1906. De har gjort det til sitt varemerke å produsere løpesko med en usedvanlig god kvalitet, som skal være tilpasset den enkelte løper. Brandet tar derfor hensyn til både spesielle behov og selvsagt også ulike løpestiler. Dette gjør de med stor suksess, fordi de alltid bruker siste teknologi innen segmentet. Dette bidrar til at alle løpere er garantert en utmerket komfort, og i tillegg er de også sikret en god beskyttelse av utsatte ledd. 

Når løpesko blir motesko

Selv om skoene er ment for de som løper raskere enn sin egen skygge, betyr ikke det at verdens fashionistaer lar seg stanse. De har nemlig virkelig tatt til seg merket og bruker sneakers fra New Balance til det meste. De er like fine til jeans som chinos og shorts, og det er jo ingen grunn til å stanse med det. Skoene kler også utmerket antrekk som består av enten flotte skjørt eller sommerkjoler, enten du velger å gå med eller uten strømpebukser eller leggings. Miks gjerne den sporty og friske stilen med kvinnelige blonder og volanger. Det er strengt tatt ikke noe som ikke vil fungere. 

Det som er like kjekt er å bruke sneakers sammen med farger og mønster. Det er i tillegg også både mulig og übertrendy. Med New Balance sine sko så vil du føle deg moderne med én gang du tar på deg et par. Merket har en klassisk stil med hint av retro, og denne nedtonete stilen gjør at skoene er kule samtidig som de aldri stjeler oppmerksomheten fra antrekkene dine. De gjør egentlig de motsatte, og fremhever dagens antrekk. Den enkle designstilen gjør også at skoene faktisk går til det meste, kanskje med et unntak av en bryllupskjole. Så du trenger ikke være redd for at disse skoene skal stå til pynt og bli et kjøp du angrer på. Du vil nok heller alltid ønske at du hadde et par og to ekstra. 

Finn New Balance sko hos Katoni

Her på siden har vi fått på plass et suverent stort utvalg av sko fra dette populære merket. Vi har både New Balance sko til damer og New Balance sko til herrer. Det er enklest og lettest å finne frem til akkurat det du vil ha, fra pris til størrelse og gratis frakt, dersom du bruker våre unike søkefilter. Er du tilbudsjeger, kan du bruke filtret "på salg" og få frem alle lekre New Balance sko på tilbud. God jakt!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater