Timberlandstøvler

2 produkter
Filtrer / SorteringHerreDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Timberland
Timberland 6 Inch Premium Lace Up Flat Boots In Black
Timberland
Timberland 6 Inch Premium Lace Up Flat Boots In Black
2.819,00 kr
4
Timberland Classic 6 Inch Premium Boots In Wheat-brown
Timberland
Timberland Classic 6 Inch Premium Boots In Wheat-brown
2.250,04 kr
11

Timberland støvler

Det flotte merket Timberland har sine røtter i New England, USA. Her var det familien Swartz som i 1973 grunnla merke, og siden den tid har de presentert oss for flere innovative kolleksjoner. Særlig kjente har kanskje de ikoniske støvlene blitt, som nå finnes i utgaver både til herre og dame. Utenom sko, finner du også klær, tilbehør og lærvarer fra Timberland. 

Allerede siden starten i 73 har innovasjon og høy kvalitet vært nøkkelord i virksomheten. Designerne og produsentene eksperimenterte tidlig med nye produksjonsmetoder, og fant raskt ut at deres løsning var å sveise skoens såler på, fremfor å sy dem. Dette gjør at skoene er ekstra slitesterke og vanntette. Med et par støvler som disse, er du garantert en sko som vil holde i sesong etter sesong, etter sesong.

Timberlands støvler egner seg derfor ypperlig til fjell og skog. Er du den som tråler gjennom skog og mark alle fire sesongene, er dette utvilsomt skoen for deg. Med de slitesterke og grove sålene passer skoen like gjerne gjennom snø som i de varmere sesongene som en real fjellsko - sørg bare for at det ikke er varianten med det varmeste fôret hvis du vil bruke den til vår, sommer og høst. 

De legendariske støvler

Timberlands støvler er ikke bare praktiske. De har nemlig også blitt supermoderne! Flere anerkjente musikere, heriblant særlig innenfor rap- og hiphopmiljøene har trykket disse støvlene til sitt hjerte. Du har kanskje sett både Kanye West, Rihanna og Pharrell Williams i den ikoniske, gule støvelen "Premium Boot". De gule og brune nyansene, snøringen og rå gummisålen er det mest gjenkjennelige uttrykket, men er neppe det eneste som har gjort den så populær.

At den er både komfortabel og har en sklisikker såle er garantert bidragsyter til helheten. Kombiner gjerne støvelen med klær fra Brooklyn's Own By Rocawear hvis du ønsker å fullende hiphop-stilen på ekte amerikansk vis. Er du heller ute etter den sporty stilen perfekt for hyttelivet, glem ikke den gode, regntette jakken. Her syns vi på Katoni brands som Bergans er en sikker vinner en kald høstdag. 

FinnTimberland hos Katoni

Her på Katoni finner du et stort utvalg av støvler og sko fra Timberland til både damer og herrer. Dette er utvilsomt et livsstilsmerke som henvender seg på tvers av målgrupper og interesser. Derfor vil du også finne et bredt sortiment, bestående av både seilersko, sandaler, hvis du syns den gulbrune skoen ikke er noe for deg. Med våre søkefiltere får du opp utvalg fra de beste nettbutikkene fra både inn- og utland. Derfra kan du søke deg videre frem til presist hva du leter etter. Benytt deg for eksempel av muligheten til å få opp alt på salg, eller de skoene du har høyest prosentvis besparelse på. En perfekt mulighet for å finne gode tilbud hvis lommeboken er i magreste laget for tiden. 

Mangler du en varm og god vinterjakke sammen med støvlene? Ta en titt i vårt store utvalg av varme jakker til både herrer og damer her på Katoni. Riktig god fornøyelse og ha en god shoppingdag på nett!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater