ALDO sko

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:ALDO
Nicholes Shoes Heels Pumps Classic Svart Aldo
ALDO
Nicholes Shoes Heels Pumps Classic Svart Aldo
799,00 kr
6 størrelser

Stilful kvalitet med personlighet 

ALDO er et Canadisk merke som designer motesko til både kvinner og menn. Allerede da Aldo Bensadoun i 1972 grunnla skomerket, hadde han en stor forståelse for skobransjen. Med hele tre generasjoners erfaring i ryggen hadde han et solidt fundament for å skape ALDOs suksess. 

I dag er merket anerkjent og ettertraktet verden over. Med mere enn 1.900 butikker i over 90 land, finnes ALDO på nesten alle verdens kontinenter. ALDOs stilrene og innbydende butikker er for eksempel i land som Norge, Danmark, Kina, Italia, USA, Frankrike og mange flere. I mange av landene har de også kontorer, slik at de kan ta pulsen på motebildet og sjekke ut de nyeste trendene. Uansett om de ferskeste skonyhetene er fra Milano, London, Paris, Tokyo eller New York.

ALDO ønsker å møte kundenes behov og det betyr at de lager de beste produktene. Derfor har de spesialisert seg i design og produksjon av stilfulle kvalitetssko. Hele produksjonsfasen blir nøye fulgt opp og alle skopar får en omfattende kvalitetskontroll før de sendes til butikkene. Du får ALDO sko til overkommelige priser og fylt til randen med personlighet. Du ser fort at designerne har et godt øye for detaljer og fint håndverk. 

Dette er merket som klarer å gjøre de ofte kjedelige slippers til kvinner interessante. Med glitter, sløyfer, lakk-look og flotte spenner får ALDO strandskoene til å være noe mer enn nettopp bare sko til stranden. Det samme gjelder for sandalene. En klassisk svart sandal trenger ikke være så kjedelig som det høres ut. Den blir straks mere chic med zebrastripe-såler, skinnende skinn eller et dyreprint-look. Elsker du en festlig stil, er det bare å ta en kikk på vårt fine utvalg av festkjoler. Alle herlighetene passer perfekt til et par stilletter! Hvis du ønsker en moderne look med stil og personligjet, ta en titt i det stilige utvalget til ALDO.

Tar både design og sosialt ansvar på alvor

Filosofien bak virksomheten er basert på medfølelse og etikk. De vil påvirke samfunnet både motemessig og sosialt og forplikter seg til dette også overfor sine kunder. ALDO har blant annet vært med på å motvirke sosiale tabuer som aids og har på flere måter aktivt støttet kampen mot sykdommen. De har også andre merkesaker som War Child, Youthaids og Cure Foundation. Arbeidet de har utført har fått oppmerksomhet og derfor har de også mottatt flere priser for sitt sosiale arbeid. Ikke bare for støtten til veldedige formål, men også for sin moteekspertise. Hr. Bensadoun ble tatt opp i BOF 500 Hall of Fame (Business of Fashion). Noe som utelukkende er for mennesker som har hatt en avgjørende innflytelse på internasjonal mote. Andre medlemmer er blant annet stjerner som Michael Kors, Marc Jacobs, Tom Ford, Stella McCartney og Victoria Beckham. Tittelen viser at merket har sin berettigelse på den internasjonale motescenen.

Designsko til kvalitetsbevisste kvinner

Dette merket henvender seg til stil- og kvalitetsbevisste kvinner og menn. Så ønsker du å finne sko med et lekkert og detaljfokusert design og med en super passform, som samtidig er trendy - da skal du kikke nærmere på ALDOs kolleksjoner. Setter du pris på komboen trendy design og god passform, bør du også sjekke ut elegante skomerker som Billi Bi og Bianco. Hos Katoni har vi et stort utvalg av ALDO sko på nett i mange modeller og design til kvinner. Jentene kan boltre seg i et stort utvalg av sandaler, pumps, ballerinasko, støvletter og mye mer.  Du finner dessuten ALDO sko på tilbud. God shopping!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater