SPOTLIGHT – GANNI

På Katoni elsker vi mote og har derfor tenkt å sette fokus på forskjellige klesmerker med Spotlight innleggene våre. Denne gangen har vi valgt å skrive om Ganni.  Merket, som ble etablert i 2000 har blitt utrolig populært både i Norge og internasjonalt. Med butikker i mere enn 20 forskjellige land og mulighet for å shoppe klær i over 400 butikker, er det trygt å si at Ganni har markert seg som internasjonalt motebrand

Skandinavisk Design

Det populære klessmerket ble etablert i nabolandet, Danmark, og er bare en av mange danske merker som er blitt utrolig populære blant norske kvinner. Ditte Reffstrup, som siden 2009 har vært sjefsdesigner, har stått bak mye av suksessen for merket. I 2014 ble Ganni valgt som ”Brand of the Year” i Elle Awards. En pris som understreker betydningen merket har for moteverdenen.

Andre danske merker som også har gjort seg bemerket er blant annet Designer Remix, Bruuns Bazaar og By Malene Birger. Den skandinaviske stilen er populær både i de nordiske landene og i utlandet. Ganni blander enkel minimalisme med klassiske og fine detaljer. De lar seg inspirere av impulser fra inn-og utland, noe som gjør stilen helt spesiell.

Ganni – En kjendisfavoritt

Den lekne og elegante stilen gjør også at mange fashionistas, trendsettere og moteblogger sverger til merket. Internasjonalt, har kjendiser som Drew Barrymore, Kiera Knightley og Kendall jenner også blitt sett i Ganni klær. For ikke å snakke om Rihanna og Claudia Schiffer som også er blitt spottet iført klær fra det danske merket.

I Norge er det mulig å kjøpe Ganni i butikk og på nettet. Blant annet er det mulig å finne Ganni klær på Katoni. Det er også mulig å finne fysiske butikker som forhandler klesmerket. Av egne butikker er det mulig å finne Ganni i Oslo på Hegdehausveien, på Sandvika Storsenter, i Stavanger og i Bergen.

Sjefsdesigner Ditte Reffstrup har sagt at Ganni looket er casual, chic og laid-back. Det som gjør merket perfekt for stilbevisste kvinner er at det både er mulig å finne statementklær og items som er inspirert av klassisk skandinavisk minimalisme. På denne måten er det uendelige muligheter i forhold til styling. En klassiker er å ta et statementplagg og matche det med et avdempet basis outfit.

Tøff og feminin

Norske kjendiser har også vist sin kjærlighet til det stilige merket. Det har blant annet vært mulig å spotte Lene Orvik, Agnes Kittelsen, Camilla phil og Tone Damli i styles fra Ganni. Det er vanskelig å argumentere mot betydningen av det danske merket i kjendissfæren.

Ganni er blitt beskrevet som en av The brands to watch av mange i motebransjen på internasjonalt plan. Samtidig som de fanger trender tør de også å gå egne veier. Ganni er inspirerende, lekende og seriøs på samme tid. Merket står for komfort og stil. Når både kjendiser og stylister sverger til merket er det sikkert at vi også finner det i gatebildet. Det er et merke som gir deg mulighet for å blande tøffe plagg som skinnjakker med en blondekjole. Alle muligheter er tilgjengelige, bare fantasien setter grenser.

Styles

Vi har satt sammen seks forskjellige favorittstyles. Klærne har en chic og kul stil som det er mulig å være avslappet i. Klærne er behagelig og de har også et stort utvalg for festklær og tilbehør til mere spesielle anledninger. Se et utvalg av klærne deres under eller gå inn på denne siden for å finne mere Ganni på nett.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Marie
Skrevet den