Boss Orange

2 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Boss Orange
Blå Boss Orange Curta Skjorte
Boss Orange
Blå Boss Orange Curta Skjorte
1.000,00 kr
34 / 40
-50%
Flerfarvet Hugo Davictoria Kjole
Boss Orange
Flerfarvet Hugo Davictoria Kjole
849,50 kr 1.699,00 kr
S / L

Boss Orange fra Tyskland

Boss Orange er et undermerke til det ikke helt ukjente tyske merket Hugo Boss. Det eksklusive motehuset ble startet opp i 1924 av mannen med samme navn. I dag er produserer de ikke bare luksuriøse klær, men de har blitt like mye et livsstilsmerke med sitt utvalg av parfymer, briller og annet tilbehør. Kjennetegnet for alle produktene fra Boss enten om det er klær, sko eller deodoranter er den ekstremt høye kvaliteten som generelt ikke er ukjent fra tyske designere. 

Kvalitet fra topp til tå

Hva kjennetegner Boss Orange? Merket er avslappet og passer til urbane og frisinnede damer og herrer. La deg ikke lure av at vi snakker om hverdagslige plagg som jeans og t-skjorter. Her er det kvalitet til fingerspissene, akkurat som hovedmerket er stolt av og kjent for. Med en solid skredderbakgrunn viker designerne bak Boss Orange ikke en tomme på det de leverer fra seg. Her er det håndverk til siste tråd. Klærne som produseres er dessuten også mere anvendelige i det daglige enn plaggene fra haute couture-kolleksjonene. 

Damer kan glede seg over plagg som flagrende skjørt og løse skjorter. Mannen kan nyte myke gensere og litt røffe jeans. Slik får du en behagelig stil, som oser av kvalitet og går utmerket til hverdags. Foruten å lage vakre klær tilbyr også merket ulike sko som elegante sneakers og snørestøvletter. Kort sagt: Du kan kle deg i det flotte merket fra topp til tå!  

Shop Boss Orange på Katoni

Her på siden tilbyr vi et stort utvalg av klær fra Boss Orange til både damer og herrer. Mangler du gode basisplagg som kan brukes til hverdags og samtidig se fresh ut? Da anbefaler vi at herrene velger nøkkelplagg som en straight lyseblå skjorte, en klassisk svart jakke og et par stilige sneakers i skinn. For kvinner som ønsker en nøytral og moteriktig look kan det oppnås med en myk skinnjakke, en enkel t-skjorte og et par skinny jeans.

Hva du enn velger kan du være helt sikker på at du får et anvendelig og elegant kvalitetsplagg eller sko til både herrer og damer. Bruk våre søkefunksjoner til å navigere mellom alle varene som finnes til begge kjønn. Slik finner du raskt både størrelse og farge og kanskje venter også et salgskupp? God jakt!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater