Glamorous

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Glamorous
Glamorous Tie Front Striped Crop Top-multi
Glamorous
Glamorous Tie Front Striped Crop Top-multi
62,50 kr
16

Glamorous og britisk

Glamorous er et engelsk highstreet merke med base i Manchester. De henter ideer fra high fashion og bruker tankene derfra til å lage et mer prisvennlig alternativ til trendy moteklær. For dette merket vil nemlig at alle som har en lideskap for mote ikke trenger å blakke seg helt for å være med i motebildet. De synes at mote skal være for alle og at det ikke skal koste skjorta. Glamorous skiller seg også ut ved at de alltid viet hva som rører seg. De klarer å fange opp trendene fortere enn du kan si moteuka i Paris. Slik kan du kjøpe de rette plaggene mens de fremdeles er superaktuelle, og det hele til budsjettvennlige priser.

Moderne bohemsk

Hos Glamorous finner du altså et gigantisk utvalg av tøffe og trendy styles som treffer dagens motebildet perfekt. Klærne gir raskt vibber til kjente It-jenter a la norske Hanneli Mustaparta, som pryder siden i både kjendisblader såvel som kjente motemagasiner. Der kan en ofte se snapshots av deres tilsynelatende enkle og bohemske stil, mens de vandrer gatelangs i verdensmetropoler som New York, Paris og Tokyo. Med merkets blomstrende mønster, flared jeans, blondetopper, maxikjoler og semskete skjørt kan også du oppnå looken ’boho chic’. I utvalget finnes det også mer nedtonende og klassiske plagg, som du som liker den stilfulle og sofistikerte stilen kan gå etter. Enten du velger mønstre, spraglete farger eller det mer enkle looket kan du være sikkert på at et kjøp fra Glamorous vil gi antrekket ditt et Tingeling-dryss av glamour.

Shop klær fra Glamorous hos Katoni

Hos Katoni har vi fått på plass en mengde klær fra dette kule highstreet-merket. Vi kan tilby alt fra vester med semskete frynser og jumpsuits med psykedelisk trykk til mer enkle uttrykk som klassiske dressjakker og myke strikkekjoler. Sagt på annet vis: Noe for alle stiler og typer! For å navigere enkelt mellom alle plaggene, kan det være lurt å bruke våre søkefunksjoner. Slik får du frem alt fra størrelser til priser, slik at du finner noe som passer både kropp og budsjett. Vi ønsker deg en god shoppingtur i Katoni-universet!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater