Just Cavalli

7 produkter
Filtrer / SorteringHerreDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Just Cavalli
Felpa
Just Cavalli
Felpa
2.475,00 kr
S / M / L / XL
Felpa
Just Cavalli
Felpa
3.020,00 kr
XS / S / M / L
-49%
Sandali
Just Cavalli
Sandali
2.154,00 kr 4.307,00 kr
37 / 38 / 40
Leggings
Just Cavalli
Leggings
1.753,00 kr
44 IT / 40 IT / 42 IT
Bomber Con Stampa
Just Cavalli
Bomber Con Stampa
6.237,00 kr
54 IT / 52 IT / 48 IT / 50 IT
Felpa
Just Cavalli
Felpa
2.119,00 kr
XS / S / M
-70%
Shoes
Just Cavalli
Shoes
1.347,47 kr 4.614,06 kr
40

Just Cavalli fra Italia

Følg med nå, så får du forklaringen på navnet. Just Cavalli er et undermerke fra det motehuset Roberto Cavalli fra Italia. Ikke overraskende er det mannen som har samme navn som står bak, og designeren er blitt legendarisk for sine særegne og sexy kvinneklær. Spesielt er han berømt eller beryktet, alt ettersom, for sin bruk av dyreprint. Det er rett og slett noe alle forbinder med hovedmerket. Firmaet har etter hvert vokst seg større, og fikk etter hvert også herreklær og tilbehør som klokker, smykker og parfymer i sortimentet. Blant de mange undermerkene finner du altså også Just Cavalli, som du nå kan shoppe via Katoni. Dette merket ble startet i 1998, og er mer rettet mot unge moteløver.

Motedyr i storbyjungelen

Også hos dette unge merket finner du mange av kjennemerkene til Roberto Cavalli. Han har ikke gitt slipp på det han liker best. Det betyr at du får en tur i jungelen også når du shopper Just Cavalli. Dyretrykk som leopard og sebra er på plass, men også vide tunikaer og myke skinnjakker. Hovedmerket rendyrker dette mer voksent og klassisk, mens når klærne er mer rettet mot unge trendsettere blir det en litt mer fresh stil over det. Med sine bråkete trykk, vågale farger og blanke nagler så er ikke dette klærne for deg som vil gå i ett med en grå vegg. Her vil du vise igjen uansett hvor du beveger deg hen, men du vil garantert få beundrende blikk. Liker du nagler, glitter og litt leopard kan du også sjekke ut hva amerikanske Guess kan by deg fra den ville siden.

Et godt utvalg

Vi snakker rett nok om et undermerke, men de har likevel et variert sortiment. Du finner for eksempel både klær og sko til damer og herrer. Menn kan velge i et klesutvalg som er noe mer avbalansert enn det som tilbys kvinnene. Du finner rett nok fremdeles trykk som er elleville nok, men fargene er noe mer nedtonet. Når det kommer til herresko, gjelder det samme. Nøytrale farger på både sneakers og sko, ofte svart, grått og hvitt. Den overdådige, glade og vampete stilen som preger kvinneklærne, er tatt med over i skoavdelingen. Her kan du boltre deg i alt fra støvletter og sandaler til sneakers og høye hæler. Du er sikret at føttene dine aldri vil se kjedelige ut når du klær deg i fargerike sneakers med sølvnagler, eller et par skyhøye røde stiletter med skinn. Ser du etter sko som er mer budsjettvennlige, så har vi alle prisklasser i vårt gigantiske utvalg av sko fra mange merker.

Finn Just Cavalli på Katoni

Det er bare å klikke i vei og la seg begeistre av alt som kommer fra dette morsomme, unge og eksklusive merket. Sjekk gjerne ut våre unike søkemuligheter, og finn det du leter etter på kort tid til gode priser. Ha en riktig god shoppedag på nett!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater