KIOMI

1 produkt
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:KIOMI
-50%
Kiomi Parka With Double Pockets And Hidden Hood In Black - Black
KIOMI
Kiomi Parka With Double Pockets And Hidden Hood In Black - Black
27,00 kr 54,00 kr
S / M / L

KIOMI

KIOMI er et ganske ferskt merke som har sitt hovedsete i Tyskland - landet hvor det også ble grunnlagt og etablert. Kolleksjonene fra dette merket består av klær og sko til kvinner og menn. Stilen og den gjennomgående tonen er enkle snitt og detaljer. Så her finner du med andre ord bare tidløse modeller, slik at alle plagg fra merket kan kombineres med det du måtte ha i garderoben. Slik kan du forme din helt egen look.

Fra sandaler til ullfrakker 

Det er ingen underdrivelse å si at du vil klare deg med bare sko og klær fra Kiomi, for dette merket har det meste! De har et så stort utvalg, at du som dame kan finne alt i sko fra Kiomi - som lekre sandaler. Ønsker du ytterklær fra Kiomi, kan du velge en lekker vinterfrakk i ull. Herrene kan fryde seg over alt fra dresser til sneakers med lekre trykk. Det beste med det hele?

At alt er til en pris som ikke gjør at du besvimer, men som passer til deg som lever på budsjett. For merket har ikke bare lekker kvalitet og klassisk design, men på toppen av det hele får du altså alt til fornuftige priser. Så du kan med god samvittighet klikke hjem mange varer herfra. For hva sier du til flotte jakker, trenchcoats og anorakker i god kvalitet til en overkommelig pris? Vær lur og velg en farge som du kan bruke flere sesonger etter hverandre! 

Shop KIOMI hos Katoni

Det er nesten noe skandinavisk over de rene linjene og den gode kvaliteten KIOMI gir deg. Det gjør at du alltid vil finne moderne plagg i et klassisk design dersom du velger dette merket.

De supplerer også kolleksjonene med sesongpregede plagg som kjoler og bukser som har trendy trykk og farger. Når du shopper KIOMI på nett, er du derfor garantert å både få noe til basisgarderoben og noen av årstidens heteste plagg. Bruk et av våre gode søkefiltre og velg en av kategoriene du søker med det vil du enkelt og greit få opp alt du er på jakt etter. Elsker du tysk design generelt, vil vi anbefale kvalitetsmerker som Kennel & Schmenger og klassiske Birkenstock. God netthandel!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater