Baggy jeans

3 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
-
Pris
Mest populære
Bershka High Waist Mom Jean-navy
Bershka
Bershka High Waist Mom Jean-navy
187,50 kr
8
Replay Wide Leg Skater Jean-blue
Replay
Replay Wide Leg Skater Jean-blue
718,76 kr
W28
Evidnt Raw Hem Crop Flare Jean-blue
Evidnt
Evidnt Raw Hem Crop Flare Jean-blue
262,50 kr
W27

Finn ditt nye par baggy jeans her

Baggy jeans gir stilen din kant og en litt likegyldig attitude. På den rette motemåten. På Katoni har vi et enormt utvalg av noen av de beste norske og danske nettbutikkene. Vi har naturligvis mange baggy jeans til kvinner og menn. For å gjøre søket etter det perfekte baggy par enkelt og oversiktlig, har vi forsynt deg med noen sorteringsmuligheter. Vet du hvilken størrelse eller merke du leter etter, kan du enkelt finne frem til det rette paret.

Baggy jeans – boyfriend jeans – jeans med relaxed fit?

Kjært barn har mange navn, og det gjelder også for baggy jeans. Som navnet indikerer, er det snakk om bukser med en løs passform. En modell som lenge har vært å finne i herregarderoben, og som de seneste år også en blitt en jeansfavoritt blant kvinner.

En baggy modell til kvinner blir ofte kalt boyfriend eller mom jeans. Denne modellen blir også ofte beskrevet ut fra passformen, altså jeans med relaxed eller loose fit. Felles for alle navn er at det er snakk om en løs bukse, ofte slitt eller med hull og gjerne med ben som er brettet opp. Baggy jeans er et fint valg til alle kvinner og menn som leter etter et par som kan gi en avslappet look.

Casual baggy stil til kvinner

Baggy jeans til kvinner blir så godt som alltid kalt noe annet. Et par boyfriend jeans er i utgangspunktet lave i livet og akkurat som navnet sier, skal det helst se ut som du har tatt på deg kjærestens bukser. Den løse modellen med hull på knærne er en perfekt match til en fin strikket topp og en par høyhælte sandaler. Skal stilen være mer casual, kan du ta på deg en t-skjorte og et par svarte cut-out ankelstøvletter.

Det andre valget er de såkalte mom jeans. Det er en etterlevning fra 90-tallet, og oser av Brenda og Beverly Hills-stilen. Modellen er stadig løs, men også høy i livet og passer derfor godt til en cropped topp med et par grove sandaler. Enten du er tilhenger av det ene eller det andre, kan du uansett velge å ha et par fine pumps til sammen med en løs blazer, for å gjøre stilen mer feminin.

Baggy jeans til kule menn

Det er ulike grader av «baggy». Et par med loose fit er et bra valg til mannen som har en avslappet og moderne stil. Modellen er lekker til et outfit med dine favorittsneakers, en kul t-skjorte og en grov og kraftig cardigan. Skal stilen være en anelse mindre casual, kan du heller bruke dem med et par desert boots og en fin strikkegenser.

Et par vaskeekte baggy jeans gir stilen din en snert av amerikansk hip hop-kultur. Så velger du den stilen, kan du like gjerne gå hele veien. Bruk et lyseblått par med en løs denimskjorte, et par Air Jordans og din favorittcap. Heller du mer til den svarte modellen, kan du matche den med en hvit t-skjorte, en åpen skjorte og en par iøyenfallende sneakers. To veldig Kanye West-inspirerte stiler, som også er veldig avslappende. På den ultratøffe måten.

Tilbud på kule baggy jeans

Enten du leter etter baggy jeans til kvinner eller menn, loose fit eller Mr West-inspirert, boyfriend eller mom jeans - du finner alltid et lekkert par her. På Katoni har vi et stort utvalg av fine denimmerker, så start jakten din blant Levi’s, G-Star eller Diesels mange flotte baggy-modeller og finn frem til det paret som understreker din stil best.

Som alltid har vi mange varer på tilbud. Bruker du tilbudsfiltret her på siden, finner du lett frem til et par billige baggy jeans. Så er det noen dongerivarianter som er nye for deg kan du prøve ut en ny passform, uten at du trenger kaste bort en formue.

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater