Replay jeans

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Replay
Replay Wide Leg Skater Jean-blue
Replay
Replay Wide Leg Skater Jean-blue
718,76 kr
W28

Stort utvalg av flotte jeans i italiensk design

Det italienske merket Replay, som igjen er en del av Fashion Box, har siden 1978 produsert moteklær. De har særlig spesialisert seg på denim, og lager blant annet kule jeans til både menn og kvinner. Replay jeans er laget av kvalitetsmaterialer og er veldig slitesterke. Ut over det, er de detaljerte og med et innovativt og ofte tidløst design. Jeansene fås i ulike modeller og passformer, og det finnes noe for enhver smak. Navnet Replay er en metafor på at buksene kan brukes gang på gang, og det refererer også til deres tidløse design.

Superkule denimjeans

Steinvasket, rå, slitt, kul og denim er nøkkelord for dette denimmerket. Foruten de mange ulike modellene, har merket en tøff og trendy stil. Ikke bare på dongeriklærne, men på tvers av alle kolleksjonene. En rå kulhet er gjennomgående i kolleksjonene, og buksene har den litt tøffe, slitte stilen laget med stonewashed denim. Replay legger seg opp til stilen til andre kjente merker som Levi's og Diesel. Velger du en bukse herfra, treffer du garantert blink.

Fine og trendy jeans i ulike modeller og passformer

Replay jeans til herrer og damer er fine, moderne og finnes i mange modeller og passformer. Blant annet skinny jeans, også kalt slim fit. Skinny-modellen sitter tett til kroppen, har tilspissede ben og er stramme fra midjen og ned til ankelen. Noen av modellene heter hyperflex og inneholder elastan. Dermed er jeansen elastisk og fleksibel. Den gir etter og tilpasser seg kroppens former. Mange av Replays bukser inneholder elastan, som gjør at de tilpasser seg kroppen og er behagelige å ha på.

Replay har også mange jeansmodeller innen passformen straight leg. Straight leg jeans er en av de mest populære stilartene innen jeansverden, og som navnet antyder er det jeans med rette ben. Det betyr at størrelsen fra låret og ned til ankelen er lik i diameter. Forskjellen på straigh leg jeans og skinny jeans er at straight leg sitter løsere og ikke blir spiss mot slutten. De har en komfortabel passform, og du kan ha ha dem både med høyt og lavt liv.

De har også et stort utvalg av baggy pants og lekre bootcut designs. Baggy pants, også kalt saggebukser, sitter som navnet avslører løst omkring hoftene og gjerne under midjen. De tilspisser seg mot slutten selv om de er baggy. Mange av dem er også hullete, eller laget i slitt denim.

Til forskjell fra straight leg jeans tilspisser bootcut jeans seg ikke mot slutten, men har et bredt snitt nede - også kalt sleng. Jeansen får hoftene til å se smalere ut, men fremhever stadig kvinnelige former. Slengen i buksebeina gjør at modellen er perfekt sammen med boots, hvilket også er årsaken til modellens navn.

På Katoni kan du skaffe deg alle disse tøffe jeansene fra Replay. Vi har et herlig stort utvalg, og du vil finne noen av nettets beste priser og tilbud akkurat her. Du kan spare mange prosent! Foruten bukser, har vi også Replays andre kleskolleksjoner, og ikke minst et stort utvalg av deres kule sko og støvletter.

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater