Dunkåper og frakker til kvinner

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
Mest populære
Asos Petite Dark Floral Jacquard Kimono Jacket-multi
ASOS Petite
Asos Petite Dark Floral Jacquard Kimono Jacket-multi
281,25 kr
8

Varme og klassiske dunkåper til damer

Skal du tilbringe vinteren iført varme og klassiske ytterklær, så er en damedunkåpe det rette valget. Den lange dunjakken er ikke til å komme utenom når praten kommer inn på vinterens jakker. Her er det snakk om kåpa som er moteriktig og praktisk.

Her på siden har vi samlet noen av de beste nettbutikkene, og vi har derfor et bredt og variert utvalg av dunkåper til kvinner. Dessuten har vi alltid utvalgte kåper på salg, så du kan alltid finne en lekker modell til en veldig god pris. Bruk filteret slik at du bare får frem dunkåper til damer på tilbud. Slik finner du frem til et klassisk ytterplagg uten å sprenge budsjettet.

Dunkåper fra flotte merker

På Katoni er merkeutvalget stort. Dunkåpen til damer er et veldig klassisk valg. Spesielt er den svarte utgaven med belte i livet et plagg som vil være moderne i mange vintre fremover. Å velge en med pelshette er også et stilsikkert valg, og du vil finne kåper fra noen av de mest kjente merkene hvorav mange fra nabolandet Danmark.

Så skal ditt neste kjøp være en damedunkåpe, så ta et titt på merker som Sand, Ilse Jacobsen og Rützou. Utvalget til damer er stort, og uansett om du leter etter en modell med eller uten hette, i svart eller hvit - så finner du et bredt sortiment her på siden.

Vi håper du finner dunkåpen du har sett for deg. Beslutter du deg likevel for at du heller vil ha en kortere modell, så ta en kikk blant våre mange dunjakker til damer. Her finner du et enormt utvalg av korte dunjakker!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater