Sokker

1 produkt
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
Mest populære
Calvin Klein Socks In Quarter Length 3 Pack White
Calvin Klein
Calvin Klein Socks In Quarter Length 3 Pack White
187,50 kr
ONESIZE

Billige sokker til dame og herre 

Finnes det noe bedre enn et par fine varme sokker, som holder føttene varme uansett hvor mye regnet plasker ned og vinden hyler? Her på Katoni har vi samlet en rekke av de beste nettbutikkene fra inn- og utland, og derfor har vi også et stort utvalg av alt i klær og sko. Derfor finner du også et kjempestort utvalg av herresokker og damesokker. Så enten du mangler et par praktiske tennissokker eller et par varme i ull finner du alt her på siden. På Katoni finner du lett og raskt frem til det rette paret dersom du benytter deg av våre sorteringsfilter. Vi håper det er til hjelp, slik at du får en god shoppingopplevelse og kommer tilbake igjen og igjen!

Kjøp på nett her

Damesokker kommer i mange varianter og farger. Ankelvarianten kan du bruke til sneakers eller pumps, minitypen går også til pumps og knestrømper og knemodellen er alltid behagelige i et par lange skinnstøvletter eller i de lange gummistøvlene fra Hunter. Sistnevnte er for øvrig veldig praktiske og fine til ustadig vær vår som høst.

Du trenger ikke gjemme dette tilbehøret i sko, støvletter eller støvler eller bare noe du har på for å holde varmen. Utvalget er stort, og fotvarmerne kan være et kult tilbehør til en elles nedtonet hverdagsstil. Prøv å piffe opp svarte nylonstrømper med et strikket par og hopp så i et par snørestøvletter. Det gir en cool attitude til en casual stil.

Du kan også style et par tynne grå knestrømper med et kort skjørt og en hvit bluse, for å piffe opp det stilrene utrykket. Sluttfør antrekket med et par svarte pumps. Du kan også gi hverdagsstilen en opptur med å kombinere en enkel blusekjole i beige med et par mønstrete over knee-sokker. Mulighetene er mange, og når det kommer til utvalget til damer er det bare fantasien som setter grenser.

Billige sokker til menn

Varme og fine herresokker kan man aldri få får mange par av. Har du bruk for noen skikkelige gode som alltid vil holde føttene dine varme, er det ikke noe bedre enn termomdellen i ekte ull. Skal du på skitur eller til fjells på hytta, så se etter et par Falke skisokker. Da unngår du kalde tær når du suser ned løypene. Er det derimot dressbuksen som behøver å moderniseres, kan du velge et par i en heftig farge eller med en fargerikt mønster. Et par solgule lyser riktig så fint opp et par mørkeblå dressbukser, mens et par rutete vil gjøre seg godt mot et par enkle grå dressbukser.

Til hverdags med beige chinos og en t-skjorte med trykk, ser det kult ut om buksene brettes litt opp så sokkene virkelig kommer til sin rett. Velg for eksempel et par svarte  med hvite prikker til en slik stil. Hele antrekket hever seg litt ekstra om du også har på et par moderne sneakers fra Converse eller Björn Borg. Prøv det til våren!

Shop i vei i vårt store utvalg akkurat her

Enten du er på jakt etter et par tennissokker, strikkesokker, tynne eller tykke eller fine ankelsokker, så finner du et bredt sortiment her på Katoni. Utvalget av merker er tilsvarende bredt. Enten du leter etter Falke, Hummel eller Adidas så finner du det her. Mangler du et par veldig pene til menn, så gå etter merker som Lacoste. Budsjettvennligere varianter finner du fra merker som JBS eller Camano.

Er du den sporty kvinnetypen, gå etter merker som X Socks eller Nike Performance. Heller du mer mot knestrømper eller de som går til ankelen, sjekk ut Decoy eller Falke.

Leter du målbevisst etter et par billige sokker, så bruk sidens mange filtre til å sortere i det store utvalget. Bruk salgsfiltret dersom du ønsker å finne sokker på tilbud, eller bruk filtret som viser deg de som gir størst prosentvis besparelse. God shopping!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater